Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (bővebb lent)
Megismerkedtem egy arab pasival neten. Még nem talákoztunk de nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak első pillanattól fogva.2 hónapja ismerjük egymást és kb 2-3 hete érezzük azt ,hogy szeretjük egymást mármint jobban mint barátot. Azt mondta h szerelmes belém és nem értem hogy, de én is beleszerettem.Van hogy naponta 10 órát is képesek vagyunk beszélni...
DE az a baj h afrikába él .És mikor elmeséltem szüleimnek tökre kiakadtak azt mondták szó se lehet arról hogy találkozzunk és azóta ezzel piszkálnak h felejtsem el:(
Már nem bírom tovább nem tom mit kéne tennem nem akarom elfelejteni...
figyu,nem rosszbol,de szerintem felejtsd el,mert:
nem talalkoztal vele.neten barmit mondhatnak. ja és tudtad,h az araboknal az a szokas,h ha összehazasodtok,és lesz gyereketek,aztan vmi okbbol elvalnatok,övé lesz a gyerek?(tudom,korai hazassagrol beszelni,de jobb ha tudod)
és ugy van naluk,h ők siman,büntetes nelkul megölhetik a felesegüket,ha megcsalja őt,vagy nagyon megnez egy ferfit.
vagyis en igy tudom.......
:/
ahj igen tudom h nagyon rossz hírük van :( De mint a magyarok közt is vannak jó meg rosszak lehet h ott sem csak" rosszak" élnek .
De olyan nehéz mert az eszem és mindenki azt mondja h hagyni kéne mert lehet semmi se lesz, s csak az időt pocsékolom a szívem meg h harcolj érte.
nem tudom mit csináljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!