Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nagyon szomorú vagyok?
Figyelt kérdés
párkapcsolati probléma miatt két napja ki vagyok borulva, nem ettem nem aludtam azóta.2009. jan. 27. 08:35
1/7 anonim válasza:
Esetleg meg kéne beszélni a gond okozójával a dolgokat...
Ezen túl a szomorúság elmúlik magától. Esetleg ha ffi vagy kanparty, ha nő, akkor csajparty a barátokkal. Ez segít...
2/7 anonim válasza:
szerintem is peszéld meg azzal aki számodra a problémát okozta. Ne arra gondolj hogy mit rontottál el,meg hogy mért nem történt másként inkább nézd a dolgok jó oldálát. Csinálj programokat hogy elterelődjenek a gondolataid
3/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem írókkal + hallgass vidám zenéket, esetleg vegyél egy nagy fürdőt, figyelj egy kicsit magadra- majd próbáld meg megbeszélni a problémát a pároddal. Utolsó sorban a csoki is jól jöhet.
4/7 anonim válasza:
Szia !
Szerintem is próbálj meg beszélni a barátoddal, és légy sokat a barátaiddal, ne emészd magad.
Ha gondolod írhatsz privit is, hátha tudok segíteni.
Üdv Tiby.
5/7 anonim válasza:
Nálam ez a kiborultság már több mint 3 hónapja jelen van!
Próbáljátok megbeszélni a dolgokat és ha kell kössetek komprumisszumot. Ne add fel, a remény hal meg utoljára.
Ne emésztsd magad, tudom könnyű ezt mondani, nekem se megy, de attól még neked sikerülhet.
Ne halaszd túl sokáig a megbeszélés, mert az se jó!
Legyen mindig valaki melletted, aki vigyáz rád és kapcsolódjatok ki!
6/7 anonim válasza:
En mar honapok ota vagyok szomoru,nem eszek csak ritkan cigizek idegesebb lettem neha reszketek es sirok minden egyess nap.Ilyenkor zenet halgatok de nem oan romantikusat hanem jo dongetoset es tancolok.Esetleg ha van hazi allatod (cicad) simogasd annyira meg nyugtato :D foglalkozz tobbet a barataiddal es ne gondolj a problemakra
7/7 anonim válasza:
Beszéld ki a naplóddal,az anyuddal vagy a barátaiddal.Hidd el jobban fogod magad érezni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!