Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszíthetem így a pasimat?
Pár hónapja vagyunk együtt a barátommal, jó minden vele, de tegnap este csókoloztam a barátnőmmel! Nem vagyunk leszbik! A dolog úgy történt, hogy monda a barátnőm, hogy panaszkodott a pasija,hogy nem tud jól csókolni.A barátnőm meg félt, hogy elveszítheti ez miatt a barátját, és megkért, hogy mútassam meg neki, hogy hogyan is kell!
szerencsétlenségünkre pont akkor érkezett meg a barátom. Nagyon ledöbbent és azóta nem veszi fel a telefont! Esélyem sem volt neki megmagyarázni!
Tudom, hogy hülyeséget csináltam, de csak segíteni akartam a barátnőmön, és most én jövök ki rosszul az egészből!
Mit tehetek? :S :(
Hát... Ezen szerintem nem kellet volna megsértődjőn...
Ha pasi lett volna akkor megérteném, de egy csajjal.. Én megkérdeztem volna ha beszálhatok a buliba :))
A volt baratnőm is megcsokolt egy csajt előttem,... Érdekes volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!