Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha tetszik nektek egy fiú milyen jelzéseket adtok neki? Hogyan viselkedtek, ha megjelenik egy srác, aki tetszik nektek?
Hát ha félénk akkor nem nagyon mer majd szemedbe nézni,
ha meg határozott akkor rögtön elkezd mosolyogni mikor rád néz
Hááát, nálam ez nem tudatos, de valószínűleg sokféle jelzést adok.
Pl azt tudom, hogy ha egy olyan srác a szemembe néz, aki tetszik, akkor zavarba jövök, és ha zavarban vagyok, akkor mindig mosolygok. De tudatosan nem próbálok meg valahogyan viselkedni, vagy a tudtára adni. Ha én tetszem neki, akkor úgyis meg fogja tenni az első lépést...
Én úgy, hogy keresem a társaságát, sokat beszélek vele, próbálok minél többet vele lenni.
Mosolygok rá, próbálom jó humorral, stb elképráztatni.
Én próbálok többször a közelében lenni.. Ha vele vagyok beszélgetünk közbe csavargatom a hajam szexisen rágom a szám, titokzatosan nézek rá, és ennyi.. Ez mindig leveszi őket a lábukról.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!