Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
van 1 barátom. megbeszélte még régebben egyik haverjával h elmegy szilikor bulizni, de csak pasik. de azóta lettem én neki, a barátnője. és most nem tudja melyikünkkel legyen. Mert egyikünket sem akarja megbántani. Mit tennétek?2010. dec. 30. 17:36
2/7 A kérdező kommentje:
de nem vihet, mert csak pasik lesznek ott és én nem mehetek
2010. dec. 30. 17:40
3/7 Beatrix17 válasza:
A variáció:mész velük és nem kanbuli lesz,vagy B variáció:ők elmennek kanbulizni,te meg barátnőddel!Nálunk volt olyan,hogy én elmentem bulizni2barátnőmmel,pasim elment2haverjával,aztán egyszer csak megjelentek ott,ahol mi buliztunk,és utána együtt afterozott nálunk mindenki!Tehát volt kan buli is és együtt is szórakoztunk!
4/7 anonim válasza:
most az egyszer engedd el a haverjaival és te is legyél a barátnőiddel, nem kell pórázon tartani
5/7 anonim válasza:
ha szereted a srácot, engedd hogy oda menjen ahova akar. valószínűleg a haverjaihoz menne, de ha igaazán szeret, akkor veled is. ha csak nem akar téged megbántani, akkor mondd h menjen a haverjaihoz, nem haragszol, majd találkoztok elsején. te meg menj a te haverjaiddal. attól még h együtt vagytok, nem kell összenőni. :)
6/7 A kérdező kommentje:
de nincsenek olyan barátnőim én itthon ülnék
2010. dec. 30. 17:47
7/7 anonim válasza:
Kinek a helyében mit tennénk? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!