Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnál egy zenésszel együtt lenni, együtt élni?
Fogalmam sincs,hogy milyen temperamentumú egy zenész,de szerintem ők is emberek.
Mick Jaggerrel nem tudnék együtt élni,de rögtön hozzámennék feleségül Jon bon Jovi énekeshez vagy akár Paul McCartney-hoz..
2010. dec. 30. 14:16
zenész vagyok... és igen, a szomszédok sem szeretnek, főleg, ha 11kor állok neki zongorázni. körülményes vagyok, hisztérikus és akaratos. ez van. én magamat is nehezen viselem, mástól sem várom el... am a párom nagyon béketűrő valaki. nem szól be, amíg pénzelem a füldugóit...
2010. dec. 30. 14:19
3/13 A kérdező kommentje:
Sokan mondják, hogy a zenészek sokat isznak, csajoznak/pasiznak, ez beletartozik az életritmusukba.
Ezzel nem értetek egyet?
Éjjel biztosan nem zavarna, én is álmatlan vagyok.
2010. dec. 30. 14:30
Igazából még soha nem jártam zenésszel, szóval nem tudok rá választ adni...de kétségkívül én is egy elég makacs, hullámzó hangulatú egyéniség vagyok (nem mondanám magam zenésznek, annyi, hogy néha gitározgatok, meg éjjel-nappal a magamnál tartom az ipodom, havonta egyszer-kétszer koncertre járok és fesztiválszezonban félholtra ugrálom magam egy-egy jó koncert alkalmával...de csak ennyi közöm van a zenészhez), nem tudom, hogy mennyire lenne jó egy (általánosításban) hozzám hasonlóan temperamentumos egyénnel együtt élni. Valószínűleg vagy a féltékenység, vagy a "két dudás-egy csárda"-dolog szólna közbe.
2010. dec. 30. 14:39
*akarom mondani: "csak ennyi közöm van a zenéhez"
2010. dec. 30. 14:43
Fél családom zenész. Csak hétvégén szoktak inni, pár sört, meg ha nagyobb buli van, akkor kicsit többet. Kb. mint egy átlag ember, ha bulihangulata van. Nem csajoznak/pasiznak többet, mint más. De persze ez biztos változó. Ugyanúgy van drogos zenész és nem zenészek közt. (én is zenélek, és soha eszembe nem jutna droghoz nyúlni)
2010. dec. 30. 14:49
8/13 A kérdező kommentje:
Mandula, tök jó, hogy írtál, köszi!
Én is valami hasonlót akartam megérttetni valakivel, akivel erről beszélgettünk. Mondta, hogy ő egy zenésszel biztosan nem tudná összeegyeztetni az életét, emiatt az életstílus miatt, amit ő (és még nagyon sokan) feltételez.
második vagyok, én jártam már zenésszel és képzőművész írópalántával is... hát szerintem zenésszel könnyebb kijönni, de ugyanúgy szangvinikus művészlélek a többség. da mandulának abban igaza van, hogy nagyon sokrétűek temperamentumra, habitusra stb...
2010. dec. 30. 15:28
Tudnék. Most is éppen egy zenészbe vagyok fülig szerelmes.
+Tudod milyen az, amikor a férfi úgy beszél valamiről, lényegtelen, hogy a sörről, az autóról, a fociról, vagy bármiről, hogy csillog a szeme, és látod, hogy ez az, ami kielégíti, és akarja, és lelkes, és olyan, mint az 5 éves Pistike az új Legoval? Ő pont így beszél a zenéről. És az jutott eszembe, hogy ha csak egyszer egy fél mondatban így beszélne rólam egy pasi, belehalnék a gyönyörbe."
2010. dec. 30. 15:58
Kapcsolódó kérdések: