Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a viselkedésről?

Figyelt kérdés

Nincs már értelme rágódnom rajta. Mégis, most csak egy szomorú lány vagyok, aki szeretné megérteni a történteket.

Fél évig voltam együtt a barátommal. Soha nem tudtam, szeret-e igazából.

Nem mondott soha, semmit. Azt se, hogy hiányzom, ha már régóta nem látott, azt sem, hogy fontos vagyok neki, hogy örülne nekem. Szavakkal soha nem mondott semmit, még úgy sem köszönt el tőlem nagyon sok hónapig, hogy puszi.

Viszont minden héten felhívott egyszer, vagy kétszer telefonon, és beszélt velem 10-15 perceket, kérdezte, hogy vagyok, mit csinálok. Mint, akit tényleg érdekel.

Sokszor hozott kedves apróságokat. Szép mappát a jegyzeteimnek, csokit, csoki katicát, egyszer egy saját könyvét is odaajándékozta nekem.

Átölelt hosszan, ha találkoztunk, az elbúcsúzásnál sokszor még egyszer visszafordult, hogy megcsókoljon.

Viszont soha nem fogta meg a kezem az utcán.

Átlagosan 3-4 naponta beszéltünk egymással. Nem egy városban élünk, így havonta egyszer találkoztunk, pedig egy óránál több távolság nincsen köztünk busszal.

Elkérte az msn címem, és a skype címemet is, hogy beszélhessünk ott is. Megadtam, de nem vett fel egyik helyre sem. Kérdeztem, végül ott miért nem beszélünk? - Nem kaptam ott érdemi választ.

Amikor a gondjainkat vetettem fel neki, egyszer-kétszer nyitott volt rá. Arra is, hogy nem fog olyan dolgokat csinálni, amikkel korábban megbántott. Viszont sok más problémát nem akart velem igazán átbeszélni, hiába próbálkoztam.

Nekem gond volt a kevés beszélgetés, kevés találkozó. Akartam, hogy oldjuk meg, hogy ha ő fáradt, majd megyek hozzá én. Nem kaptam érdemi válaszokat, csak azt végül, hogy "legyünk inkább barátok".

Egyszer írta, hogy "nagyon szeret, de fél, ez is kevés"...

Mert sokat kell dolgoznia, és nagyon fáradt.

Nekem nem volt még előtte más kapcsolatom, így több tapasztalatom sincsen. Nekem olyan ellentmondásos az egész. Ha tényleg nagyon szeret (ett), miért engedett ilyen könnyen el?

Én minden problémát át akartam beszélni, meg akartam oldani (voltak rá konkrét javaslataim is), de ő nem volt igazán nyitott egyikre sem.

Köszönöm a válaszokat előre is!

L/23

2010. dec. 30. 13:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi tetris neked is.

Sokszor próbáltam őszintén beszélni vele, de vagy már a problémafelvetés után megpróbált kitérni a beszélgetés elől, vagy pár szavas, homályos válaszokat adott.

A barátaim mind azt mondják, hogy talán van neki még valaki...

2010. dec. 30. 13:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem akart komoly kapcsolatot.Fél évig húztátok,de ha kiszámolod,ez havi egy alkalommal számolva,mindössze 6 találkozást jelent!Ez egy rendes kapcsolatban maximum 2 hét alatt megtörténik.

A 3-4 naponta 15 perc beszélgetés az összesen fél óra egy héten.Én többet beszélek a fodrászommal egy hónapban.Kevés!Borzasztó kevés ez ahhoz,hogy igazán szoros kötelék alakulhasson ki köztetek.Elvoltatok,de az igazi motiváció,hogy működjön és pezsegjen ez a kapcsolat nem volt meg.A fiú is csak azt tette meg,ami neki kényelmes volt.Írt,hívott,amikor úgy érezte.Ha fáradt volt,nem volt kedve hozzád,akkor nem tette.Így nem működik egy kapcsolat,a másikat nem lehet ennyire semmibe venni.Az embernek néha olyan dolgot is meg kell tennie,amihez akkor épp nincs kedve,de a másiknak esetleg szüksége lehet rá pl. néhány kedves szóra

Ne bánd,hogy vége lett.Ez így halálra volt ítélve.

2010. dec. 30. 13:41
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó válaszoló Neked is. Azt hiszem, összegezted a lényeget.

Talán naiv vagyok, és tapasztalatlan is. Én abból indultam ki, hogy az ember vagy komoly kapcsolatot akar, vagy semmilyet, és ha igazán nem szereti a másikat, akkor az egészet hagyja. Ebből kiindulva gondoltam arra, hogy mégis csak szerethet, és lehet jobb ez a viszony.

De biztosan sok olyan ember is van, akik csak időnként jól elvannak valakivel, amíg nem jön egy jobb a képbe. Talán ő is ilyen lehetett:(.

2010. dec. 30. 13:45
 14/17 A kérdező kommentje:
Azt én is nagyon hiányoltam, hogy igazán beleláthassunk egymás életébe, és legyenek mély, tartalmas beszélgetéseink is. Ezt szóvá is tettem neki, de érdemi reakciót, hogy változtassunk, nem kaptam rá.
2010. dec. 30. 13:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Persze hogy nem kaptál rá, mivel neki nem volt érdeke. Elmondhatja, hogy volt egy barátnője és kész. Szexeltetek is? Mert akkor a Te hibád is részben. Ilyen kevés találkozásnál szexelni.

Aztán lehet meleg, csak bizonyítani akarta a szüleinek, hogy nem az. Aki meleg, az vágódik rögtön mindenféle kapcsolatba, hogy tisztázza magát. De lehet nem volt az. De hogy unt, vagy csalódott benned, az biztos. Csak nem mondta meg.

2010. dec. 30. 16:10
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó választ is.

Igazából már az elejétől ilyen keveset beszéltünk. Akkor még nem tekintettem rossznak, gondoltam, még csak ismerkedünk. De később sem lett jobb, bár szóltam érte, hogy szeretném, ha többet beszélgetnénk, és próbáltam javítani.

Azt nem hiszem, hogy meleg lenne:). Elmesélte utalás szintjén, hogy volt már előttem több barátnője, és szeretett volna már sok nő mellett kikötni.

Nem feküdtem le vele, petting volt, más nem. Én még szűz vagyok, és ahogyan írtad is, ilyen kevés találkozás mellett, hirtelen magába a szexbe beleugrani nem mertem, nem akartam. Ám szerettem volna, ha eljtunk odáig, de sajnos, már nem fogunk...

2010. dec. 30. 16:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ne bánd annyira. Tudod az első szex sokmindent átértékel. Ha valakinek nem kellesz, akkor azt legkésőbb az első szex után megtudod, ha figyelmes vagy (utána lehet kufércol még téged, de kikacsingat).

Most picit foglalkozz magaddal, addig ismerkedj és majd lesz más, aki megérdemel téged. Inkább személyesen ismerkedj, ha teheted.

* Akinek még nem volt barátnője, nem biztos, hogy meleg. Ez fordítva is így van, akinek már volt, az se biztos, hogy hetero.

2010. dec. 30. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!