Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen közös érdeklődési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen közös érdeklődési körötök van a párotokkal?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 01:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

01:21 vagyok

Mi még mindketten tanulunk, de Ő mérnöknek, én orvosnak készülök. Nincs sok időnk kettesben lenni, sokszor csak feljön Ő hozzám kicsit, vagy én Őhozzá. Ilyenkor rengeteget beszélgetünk (amúgy is minden nap 1 órát telefonálunk kb...). Ő is szívesen hallgatja, ha én mesélek arról, amit én tanulok és ugyanez fordítva (szerencsére imádom a matekot, így azt is jó hallgatni, mikor a differenciálegyenleteket magyarázza nekem :)).

Ha akad szabad időnk (főleg nyáron...), akkor szép időben kirándulunk- örültem, mikor olvastam itt, hogy más is geocaching-el, mi 2 éve kezdtük el és mindketten nagyon szeretjük és nagyon rá is kattantunk :D-, biciklizünk; rossz időben filmet nézünk (itt általában olyat, ami mindkettőnket érdekel, szerencsére mindkettőnknek széles az érdeklődési köre...), év közben néha moziba megyünk, beülünk valahová kicsit. Igazából bármelyikünk kitalál valami programot, akkor a másiknak is van kedve hozzá, pl. a barátom szívesen játszik néha számítógépes játékokat, és volt már, hogy én is játszottam vele, annak ellenére, hogy én meg soha nem szoktam. Bulizni nem nagyon járunk el, de ha nekem van kedvem menni, akkor szívesen velem jön Ő is. Jóban vagyunk egymás baráti társaságával, és mivel 3 éve együtt vagyunk (szóval a baráti társaságok már ismernek mindkettőnket), ezért általában mindketten részt veszünk a barátaink által szervezett rendezvényeken. Ő néha elmegy sörözni a haverokkal, de általában engem is hívni szoktak, mert velük is jóban vagyok. Persze néha van olyan, hogy egyikünknek van kedve kimozdulni, a másiknak nincs, akkor is megoldjuk a helyzetet (pl. egyszer azt tesszük, amit én szeretnék, egyszer azt, amit Ő.) Egyáltalán nem a szexről szól a kapcsolatunk, az első 1 évben nem is szexeltünk, mégis nagyon jól megvoltunk és volt mit csinálni- így legalább egyértelmű lett, hogy nem a szex miatt vagyunk együtt, hiszen abban az 1 évben is nagy szerelem volt, és mindig volt program. Persze imádunk szeretkezni, az is az egyik legjobb közös "programunk", de nem azon kívül is szinte bármit szívesen teszünk együtt. Lehet, hogy ez amiatt is van, hogy mi még nem élünk együtt, és ritkán találkozunk, és így mindkettőnk szívesen tölti az időt a másikkal, bármi is legyen a program. Amúgy 20L, 21,5/F

2010. dec. 30. 13:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Sok.Imádjuk a filmeket (fanatikusan), póker, horgászat, bulik, szinte mindenben ugyanaz a véleményünk.
2010. dec. 30. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!