Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom mit tegyek? Hogy változtassak ezen?
lehet kicsit hosszú lesz...
az a baj hogy nagyo szeretem a férfiakat(amugy nő vagyok)
mert sokkal érdekesebbek mint a nők. nem kapcsolatt terén értem hanem mint barátok. mindig fiúbarátaim voltak és sokkal jobb barátok mint lánybarátnök. a probléma csak az hogy mikor megismerkedek valakivel és rámondhatjuk hosszú hónapok után hogy barátok vagyunk és örülök hogy ilyen jó a viszony elmondhatok neki mindent nmagam lehetek vele és olyan témában kérhetem ki a tanácsát amiben egy nötöl nem kapnék választ. és minden egyes fiu barátomat elveszítem mert előbb utóbb beallják (nagyrészük részegen) hogy tetszem nekik nembirják tovább magukba tartani nekik nem elég a barátság. ezzel semmi probléma nem lenne ha az elején nem bezsélnénk ezt meg, mert mindig elmondom nekik ezt de ő ááááá nem szeretnek belém nagyon jó barát vagyok nem akarnak elvesziteni. nah, az lenne kérdésem FÉRFIAK és FIÚK hogyan tudnám megtartani az ellenkezö nemmel való barátságot??? köszönöm mindenkinek:)
van barátság!..
mutatkozz be úgy hogy férjnél vagy..aki ezután is barátkozik veled, valószínű nem akar többet..
szal frigid vagy és utálsz szexelni
keress egy heréltet, az nem gondol 7 percenként a szexre
talán szexelni szeretek a legjobban a világon.
de nemvotl szerencsém olyanhoz aki jó az ágyban, és ugyanugy lehet vele bezsélgetni mint egy baráttal.
gondoltam áttérek a szexelek valakivel, de más valakivel bezsélem mega problémáimat szitura. de nem müködik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!