Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti tényleg egészben nézitek meg a lányt, nem részletenként?
Figyelt kérdés
Köszi, ha válaszolsz.
18/L
2010. dec. 28. 22:26
2/18 anonim válasza:
Arcát először aztán egészben az összhatás.
3/18 anonim válasza:
Ez attól is függ, nálam van-e éppen a kedvenc hentesbárdom, de először általában egészben nézem meg.
5/18 anonim válasza:
Nyilván egészében. Miért te egy hapsinak csak a térdét nézed először, ha ránézel?
6/18 anonim válasza:
Az egész mindig több, mint a részek összege.
7/18 anonim válasza:
Nekem a lány arca a legfontosabb, ha tehetem ezt nézem meg először, de ha hátulról látom álltalában a fenekét meg a lábait. Ha meg közeledik felém, a fontosabb helyeket nézem meg, ha vonzónak találom első látásra a külsejét. :)
8/18 anonim válasza:
igen.ami fontosabb az az arc,alváz,alak.a mellei nem is annyira érdekelnek.
9/18 anonim válasza:
elsőnek igen de aztán arc alak popó :)
10/18 anonim válasza:
én először segg mell és félve várom milyen az arca:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!