Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak mondjam meg, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak mondjam meg, h BARÁTILAG e-mail-ezést kezdeményezett egy másik fiu vagy ne?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, h a jelenlegi párom hihetetlenül féltékeny típus... És nem értem meg, h miért nem bízik meg bennem annyira, h miattam ne idegeskedjen. Rengeteg barátomtól elzárkóztam, sőt majdnem teljesen az egész külvilágtól csak miatta, mert nagyrészt fiú barátaim voltak csak, és ez őt zavarta. De nagyon szeretem :S

Pár napja bejelölt facebook-on egy kopasz srác h meg szeretne ismerni, de semmi bonyodalmat nem akar okozni se nekem se magának. Én szeretnék vele beszélgetni, mert hasonló nézeteket vallunk, és az ilyen az én környékemen nagyon ritka. De félek, (tapasztalatból) h ha elmondom a páromnak akkor állandóan idegeskedni fog. Ha meg nem, de kiderül akkor meg még jobban rábaszok...

nem tudom mi legyen.... :(:(

egy skinhead lány/16

2010. dec. 28. 20:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szólj barátodnak hogy vegyen vissza.

Egy "büdös cigány"

2010. dec. 29. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!