Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy csak a távolság miatt nem működik egy kapcsolat?
5 órányi távolság túl hosszú időn.
Én egy hetet bírtam ki max a bnőm nélkül, az volt eddig a legrosszabb.
De mindenki más, de biztos van egy idő ami után már elhidegülés van, és főleg a fiút érő csajozási impulzusok megteszik a hatásukat.
el kell dönteni h akarod e, meg kell tudni h ö akarja e
ha mindkettő igen akkor nem számít a távolság de ha kis kétség is van akkor, én nem ajánlanám (2 év távkapcsolat)
4 távkapcsolatot buktam be. Kölcsönös volt a vonzalom az összes esetben, mégis elvékonyodott és megszakadt a távolság miatt.
Egyszerűen kell, hogy vele együtt mozogj, élj, közös élményeitek legyenek.
Persze, manapság, ha rendszeresen cseteltek és együtt bohóckodtok a chat-szobákban, talán a virtuális közös élmények miatt van reményetek...
Hasonló cipőben járok. Én azt mondom, próbáljátok meg. Veszteni nem tudtok semmit. Én is sokáig azt gondoltam, hogyha két ember szereti egymást, akkor a távolság nem lehet gond. De úgy nem lehet egy kapcsolatot felépíteni, hogy hetente, kéthetente vagy még ritkábban látjuk a másikat. Örülj neki, hogy megoldódott a távolság problémája. Ha mindketten szeretitek a másikat, akkor mi a gond? Vágjatok bele! Bárcsak itt tartanék én is, hogy megszűnt a távolság köztem és a szerelmem között, de nekem erre még várnom kell.
Nektek sok boldogságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!