Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyósoddal vagy anyósjelöltedd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyósoddal vagy anyósjelölteddel tudsz beszélgetni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 14:50
 1/10 nielindi ***** válasza:
igen.nagyon joban vagyunk.
2010. dec. 28. 14:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Én nem tudok a párom édesanyjával.

4 éve vagyunk együtt,sokat járok hozzájuk,de anyuja és köztem nem alakúlt ki olyan viszony,hogy hosszabban el tudjunk beszélgetni.

Régebben még többet beszéltünk egymással,mostanra meg szinte ennyi,hogy köszönünk egymásnak.

Én ha kérdezek valamit,ő válaszol,és ennyibe marad a dolog.

Az igazat megvallva én nem szeretem,és kettesben sem szeretek vele lenni.

2010. dec. 28. 14:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát nem rég óta vagyok együtt a barátommal (5hónap) de még sosem beszéltem az anyukájával. Csak köszönünk egymásnak.
2010. dec. 28. 14:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Tudnék, csak "nem szeret". és az ok, amiért "nem szeret", az arra késztet, hogy én se szeressem őt.
2010. dec. 28. 14:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Én jól kijövök vele. Neked viszont azt ajánlom, hogy dicsérd meg a főztjét, vagy ha van valami kedvenc témája akkor valahogy hozd szóba. Ha ott vagytok akkor esetleg segíthetsz a házimunkában, pl mosogatás, vagy csak ajánld neki föl. Ne tűnj azért nagyon nyomulósnak.
2010. dec. 28. 14:59
 6/10 A kérdező kommentje:

Szoktam segíteni neki,este elmosogatni,és bármilyen házimunkát elvégzek.

De azért visszahallom a rokonaiktól,hogy "ott az a virág már régóta,nincs aki cserépbe ültesse,neki még nem volt ideje,és a rokon mondja neki erre,hogy mondjad a menyednek h csinálja meg,erre az anyósjelölt...óóó,az biztos,nem csinált még ilyet"...

És sokszor meg is bántott már engem,érzem,hogy nem akar rólam tudomást venni.

2010. dec. 28. 15:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi egyáltalán nem beszélünk. Közölte, hogy nem kedvel... de előtte pár nappal még jó voltam... Én 1000 % hogy nem ártottam neki. Addig a napig azt hittem, hogy jóban vagyunk, dicsértem - mivel semmi okom nem volt rá, hogy bántsam. De azóta.... szóval nem értem, hogy mi történt. De nem is érdekel. Én tettem felé lépéseket, de nem reagált, nem viszonozta. Úgy hogy befejeztem. Gonosz tehénnek hívom. :)
2010. dec. 28. 15:06
 8/10 anonim ***** válasza:

az a baja hogy tetovált vagyok ezért nem áll szóba velem a vadparasztja

25F

2010. dec. 28. 15:10
 9/10 A kérdező kommentje:

Alig várom,hogy a párommal külön legyünk,még semmi nem volt eljegyzés vagy házasság,de szeretnénk összeköltözni.

Én alapjába véve is csendes vagyok,anyósom meg egy nagyszájú bunkó.

2010. dec. 28. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Anyós jelöltemmel szerencsére jó kapcsolat alakult ki. Párommal több mint 1 éve vagyok együtt és eddig semmi gond nem volt. Álltalában mindig én alszom ott Náluk párom munkájából kifolyólag Ő nemtud olyan sűrűn Nálunk, de ez engem nem zavar. Az após jelöltel is ilyen a kapcsolatom. Remélem ez így is marad mindig, mivel azért tervezzük a közös jövőnket.
2011. jan. 16. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!