Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menőbb az idősebb pasi vagy mi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menőbb az idősebb pasi vagy mi?

Figyelt kérdés
Van pár ismerősöm (13-14-15éves lányok) akiknek 17nél idősebb pasijuk van... a szülei persze nem tudnak róluk. egyikük se kurv@.Miért jobbak az idősebb pasik?Miért illik egy 13 éves lányhoz egy 20 éves pasi?Ez nekik jó? Nem értem őket... én hülyén érezném magam ha 20 éves vagyok és egy ,,kiscsajt" csókolgatok... A szexről 1iknél sincs szó. Mert a pasik megértőek... Szóval miért jó nekik hogy egy náluk fiatalabb csajt csókolgatnak és nincs nemi aktus??Köszönöm a válaszokat :D 14/F
2010. dec. 27. 23:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

sztem csak etetnek ezzel, mert egy 20 éves fiú nem fog összeállni egy 13 éves kiscsajjal, mert ha megd u gja az tvbe ütközik, másrészt pedig teljesen abnormális, várni pedig nem fognak, simán lehet 17-18 éves barátnőjük

Fiacskám, nem kell mindent elhinni

2010. dec. 27. 23:30
 2/18 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Pedig sajnos gyakori. Mondjuk nem 13 évessel, de 14-15 évesek már simán 20 körüliekkel vannak.

Én sem jönnék össze fiatalabbal. Max minusz 1 év.

2010. dec. 27. 23:31
 3/18 A kérdező kommentje:
Ha előttem csókolóznak akkor se higgyek a szememnek?:O jól ismerem őket. nyilvánosan vállalják mindenki tud róla kivéve a szüleik... a szememnek csak kell hogy higgyek.:)
2010. dec. 27. 23:33
 4/18 anonim ***** válasza:
Hát mert milyen "nagynak" tűnnek már, érted? Egy felnőtt pasijuk van. Furikáztatja őket kocsival, vacsora, meg saját lakás (jó esetben), nem bötéskedik, jól dug, pénz nem kevés van...
2010. dec. 27. 23:36
 5/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt én sem vágom, hogy mekkora az önbecsülése annak a csókának, aki 20+pár évesen összeáll egy 13-14 évessel.
2010. dec. 27. 23:36
 6/18 A kérdező kommentje:
utolsó..nekem is ez tűnt fel. mintha szégyelné őket.És a csaj meg nem veszi észre hogy csak jól fel akarja b@szni:) Jó a kislányoknak jobb de azoknak a pasiknak nemvágom x"D én olyan idős fejjel nem jönnék össze egy olyan idős csajjal csak azért hogy ,,puszilkodjunk"
2010. dec. 27. 23:39
 7/18 anonim válasza:
Igen ez eleg erdekes parositas, viszont egyik ismerosom 14 eves volt amikor megismerte 21 eves baratjat es azota is egyutt vannak. Azota a lany 22 eves...
2010. dec. 27. 23:45
 8/18 anonim ***** válasza:

14 éves vagyok.. barátom 18..

az én korombeli fiúk gyerekesek, nem lehet náluk komoly kapcsolatra számítani.. Szerintem.. mondjuk ez nem törvényszerű.. de átlagba így van.. Én féléve vagyok együtt a 18 éves barátommal.. És semmi ciki nincs benne..

2010. dec. 27. 23:48
 9/18 A kérdező kommentje:
23:48 lefektetett már?:)
2010. dec. 27. 23:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

23:48

Jót nevettem. Persze, hogy gyerekesek a korodbeli fiúk, mivel gyerekek vagytok. 14 évesen ne papolj itt komoly kapcsolatról.

2010. dec. 28. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!