Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm meg akarja kérdezni attól a sráctól aki bejön nekem hogy mit gondol rólam. Engedjem neki? Nekem nem lenne hozzá merszem!
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 23:05
11/30 Rendesfiú/19 válasza:
Aranyos nő vagy ám:P Biztosan tetszel neki:D
De gondolom nem konkrétan akarsz rákérdezni....vagy igen?
12/30 A kérdező kommentje:
Hát az igaszság az hogy nem én akarok xD hanem barátnőm xD [lásd kérdés] De fogalmam sincsen :S
2010. dec. 27. 23:39
13/30 Rendesfiú/19 válasza:
Uhh bocsi, azt hittem meggondoltad magad és mégis te kérdezel rá....:$
Na és miből gondolod, hogy nem tetszenél neki?
14/30 A kérdező kommentje:
Hát eléggé az a "minden-csaj-bomol-a-lába-elé" féle:D
Én meg csak olyan "ő-a-bolond-a-társaságban" :D
2010. dec. 27. 23:43
15/30 Rendesfiú/19 válasza:
Huh és attól nem félsz, hogy esetleg nem éppen hűséges típus? :S
De amúgy biztos vagyok benne, hogy tetszik neki egy ilyen édes nő:D
16/30 A kérdező kommentje:
Szerintem a hűséggel nem lesz baj :)
Hát mindem embernek más az izlése... Izlések és Pofonok
2010. dec. 27. 23:52
17/30 Rendesfiú/19 válasza:
De ez olyan, mintha azt mondanád, hogy "úgysem kellek neki" :(
18/30 A kérdező kommentje:
Hát kb ezt gondolom xD Ezért nem merek rákérdezni:S
2010. dec. 27. 23:54
19/30 Rendesfiú/19 válasza:
Neked tényleg nincs sok önbizalmad:( De lehet ,hogy ő éppen ezt szereti:D A külsőd vagy a belsőd miatt aggódsz?
20/30 A kérdező kommentje:
A belsőmmel meg vagyok elégedve.. A külsőm olyan... "átlagos". Azaz nincs olyanom ami másnak ne lenne még jobba... :S
2010. dec. 27. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!