Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor talal ram ujra a szerelem?
Figyelt kérdés
Idaig ket szerelmi csalodasom volt, az egyik viszonzatlan szerelem volt, a masik baratom pedig elhagyott.
Nekem csak ilyen szerelem jut? Ugy erzem, hogy most mar keszen allok egy uj kapcsolatra. Szeretnek egy embert aki igazan szeret, akinek en is szamitok. Nem vagyok visszahuzodo, bulizni is sokat jarok, de sehol semmi. Az egesz olyan ertelmetlen. Engem valahogy nem szolitanak le csak ugy a fiuk, pedig nem vagyok csuf(barataim szerint).
Valami otlet?
2010. dec. 27. 21:41
11/15 acel válasza:
Valószínűleg te is olyan "peches" vagy, hogy mindig csak az talál meg aki nem hozzád illik, de arra vigyázz hogy ne ess abba a hibába hogy annyira hajszolod a szerelmet/nagy őt hogy elfelejted észrevenni azt aki megadná amire vágysz! Sok sikert, biztosan van olyan aki hozzád illik és megtalál :)
13/15 anonim válasza:
Tudod mily idegen eme világ,
mint szelencébe zárt titkok,
miben zord magány a rabság,
hol csügged, punnyad magányom
21 FFI
14/15 anonim válasza:
Tudod mily idegen eme világ,
mint szelencébe zárt titkok,
miben zord magány a rabság,
hol csügged, punnyad magányom.
21 FFI
15/15 anonim válasza:
Ne röhögtess már, hogy bulikban keresel komoly kapcsolatot. 18 évesen ezt te már tudhatnád. A szerelem meg kiszámíthatatlan, ha majd nem számítasz rá, akkor jön megint. 16/f voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!