Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csöpögős versek, idézetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csöpögős versek, idézetek helyett mit lehet írni, mondani kedvesünknek?

Figyelt kérdés

Ti mit szoktatok írni, mondani? Csak ilyen egyszerű bókokra, mondatokra gondolok, hogy

- jól érzem magam veled, jó veled lenni

- boldog vagyok amikor velem vagy

- hiányzol, szeretlek

- jó (lenne) hozzádbújni, megölelni, megcsókolni

- jó lenne, ha itt lennél

stb.

Ezeket már mind kismilliószor írtam, mondtam.

Szóval szeretnék vmi újat is. Köszi

2010. dec. 27. 17:01
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk kezdheted azzal, hogy ezeket meg is teszed, illetve, az érzéseidet tettekkel bizonyítod.
2010. dec. 27. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondd, amit érzel. Fő az őszinteség. Most hiába adnánk neked itt tanácsokat, az lehet mind csöpögős lenne, és már nem tudnád őszintén előadni.

Fogalmazd meg szépen, hogy milyen nélküle, milyen vele, hogyan csókol, milyen érzés, mikor hozzád ér, stb...csak a saját szavaiddal őszintén.

2010. dec. 27. 17:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Elsőnek, a tettek nincs baj. Nem mondtam, hogy nem mutatom ki, csak szeretném elmondani is.

Második köszi!

2010. dec. 27. 17:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Imádom a bőröd/hajad illatát...

Mindigis egy ilyen párról álmodtam, mint amilyen te vagy!...

-mi a foglalkozása? pl, volt egy zenész: ... Te gitárosok gyöngye!

lánynak, kérdésként: Mi is a kedvenc virágod? (ezt a kérdést imádni szokták a nők) - később pedig meglepni egy ilyen csokorral (virágból asszem páratlan számút illik adni)

Gyönyörű vagy.

Ez a ruha fantasztikusan áll rajtad. (akkor is mondhatod, amikor nem egészen így gondolod)

Milyen formás a feneked!

Milyen szép hosszú a hajad! stb

2010. dec. 27. 20:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Harmadik, köszi! :)

Várok még ilyeneket.

2010. dec. 27. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Férfi vagy?:)
2011. aug. 23. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!