Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lány és 34 éves férfi? Mit gondoltok róla? Működhet egy ilyen kapcsolat? Indokoljátok is meg, igen/ nem illetve miért! És ha működhet, meddig?
Hát figyuzz én ismerek olyan lányt/18/ akinek 48éves pasija van.... és már ahhoz képest elég sok ideje együtt vannak..
szal sok sikert:)
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:43
Hát épp az ilyen nők miatt nincs sok esélyem. Hiába vagyok tisztelettudó és rendes. De hát az ilyen kislányok, mint te nekik szükségük van egy tapasztalt férfire és hogy eltartsa. 21 évesek nagy része nem dolgozik és nem szerzett annyi tapasztalatot, de ezek után már értem miért is van ez...
Nem a korkülönbség zavar, hanem az, hogy egy gyerek jár egy olyan korú férfival, akinek az apja lehetne. Ha mondjuk 28 lennél és ő 40 akkor ok. De így...
Az utolsóval egyetértek részben, mindenki keressen a saját korosztályában. Persze tudom jönnek az okos nők: de hát oly annyira éretlen és pénztelen kis tökösök...
Ezt úgy utálom, amikor így kezelnek minket...
12:56
Ne haragudj de ki vagy te nekem hogy ítélkezel? Semmit nem tudsz az életünkről.. Az eltartáson meg a pénztelenségen jót nevettem mivel jelenleg én tartom el őt és nem fordítva, mivel jelenleg megvan halva az építőipar. És mielőtt jönnél azzal hogy kihasznál, megspórolom neked az időd mert volt h ő tartott el amíg nekem nem volt munkám. Egy ideje együtt vagyunk már és szerintem ritka az ilyen kapcsolat mint a miénk. Tudjuk hogy nem normális a korkülönbség, de a nagybetűs szerelem nem ettől függ..én tényleg kívánom neked és az előző válaszolónak is hogy egyszer az életben megtalálja a párját aki lehet x évvel idősebb vagy fiatalabb nála, de tudni fogja h ő a nagy Ő.
NEM!!! Fujj, ez egy beteg dolog, aki ilyet tesz fejbe lőném. Na jó, a férfinek levágnám a farkát, a nőnek meg a melleit:D (vagy a haját)
Viccet félretéve, jelenleg én is egy ilyen kapcsolatban élek fél éve, ha nem fog már működni az nem a korkülönbség miatt lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!