Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 éves lány és 34 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves lány és 34 éves férfi? Mit gondoltok róla? Működhet egy ilyen kapcsolat? Indokoljátok is meg, igen/ nem illetve miért! És ha működhet, meddig?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 10:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Egyébként meg ilyen jellegű kérdést felesleges feltenni nemde? Azért írom, mert végső soron te döntesz. Ha szerelmes vagy belé, eszed ágában nem lett volna feltenni ezt a kérdést. Szerintem. Ha szereted akkor nyomulj. Ha meg a válaszok elbizonytalanítanak, akkor azt tudom mondani, nem vagy érett egy ilyen kapcsolathoz, mert nem tudod a következményeivel elszámolni, legyen jó vagy rossz. Csak tudod bosszant az, hogy a mai nők ennyire lebecsmérlik a a saját fiú korosztályukat. Sokan vannak normálisak és fordítva. És rengetegen nem azok. Ti nőknek van a legegyszerűbb dolgotok: kifestitek magatokat és kész. Fordítva már nem igaz.
2010. dec. 26. 11:46
 12/22 anonim ***** válasza:
Mind esetre remélem összejön.
2010. dec. 26. 11:52
 13/22 anonim ***** válasza:

Hát figyuzz én ismerek olyan lányt/18/ akinek 48éves pasija van.... és már ahhoz képest elég sok ideje együtt vannak..

szal sok sikert:)

2010. dec. 26. 12:00
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a biztatást is! :-)
2010. dec. 26. 12:13
 15/22 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem igen, működhet és az a két féltől függ hogy meddig.. én 18 éves vagyok és a párom 36, már együtt élünk és minden tökéletes! Remélem nektek is összejön! :-)
2010. dec. 26. 12:43
 16/22 anonim ***** válasza:
49%
Fújj! 18-36?! Hozzá nem tudnék nyúlni egy apám korú férfihoz. :/ Hogy hova süllyedtek, jézusom. Mellesleg én is 18 éves vagyok, de csak megjegyzem, hogy az elkövetkezendő 5-6 évben nem szeretnék összeköltözni senkivel. Egy ilyen korú férfi pedig már igényli. Úristen, nem is tudom leírni mit gondolok pontosan, olyan mélységesen fel vagyok háborodva. Persze, oké, hogy ne ítéljünk el másokat, de mit gondolna az anyám, ha egy korban pont hozzáillő férfivel össze akarnék költözni? ÁÁÁ.
2010. dec. 26. 12:50
 17/22 anonim ***** válasza:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:43

Hát épp az ilyen nők miatt nincs sok esélyem. Hiába vagyok tisztelettudó és rendes. De hát az ilyen kislányok, mint te nekik szükségük van egy tapasztalt férfire és hogy eltartsa. 21 évesek nagy része nem dolgozik és nem szerzett annyi tapasztalatot, de ezek után már értem miért is van ez...

Nem a korkülönbség zavar, hanem az, hogy egy gyerek jár egy olyan korú férfival, akinek az apja lehetne. Ha mondjuk 28 lennél és ő 40 akkor ok. De így...

Az utolsóval egyetértek részben, mindenki keressen a saját korosztályában. Persze tudom jönnek az okos nők: de hát oly annyira éretlen és pénztelen kis tökösök...

Ezt úgy utálom, amikor így kezelnek minket...

2010. dec. 26. 12:56
 18/22 anonim ***** válasza:

12:56

Ne haragudj de ki vagy te nekem hogy ítélkezel? Semmit nem tudsz az életünkről.. Az eltartáson meg a pénztelenségen jót nevettem mivel jelenleg én tartom el őt és nem fordítva, mivel jelenleg megvan halva az építőipar. És mielőtt jönnél azzal hogy kihasznál, megspórolom neked az időd mert volt h ő tartott el amíg nekem nem volt munkám. Egy ideje együtt vagyunk már és szerintem ritka az ilyen kapcsolat mint a miénk. Tudjuk hogy nem normális a korkülönbség, de a nagybetűs szerelem nem ettől függ..én tényleg kívánom neked és az előző válaszolónak is hogy egyszer az életben megtalálja a párját aki lehet x évvel idősebb vagy fiatalabb nála, de tudni fogja h ő a nagy Ő.

2010. dec. 26. 13:55
 19/22 anonim ***** válasza:

NEM!!! Fujj, ez egy beteg dolog, aki ilyet tesz fejbe lőném. Na jó, a férfinek levágnám a farkát, a nőnek meg a melleit:D (vagy a haját)

Viccet félretéve, jelenleg én is egy ilyen kapcsolatban élek fél éve, ha nem fog már működni az nem a korkülönbség miatt lesz.

2010. dec. 26. 14:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem meg, teljesen nemnormális az Apa lánya kapcsolatok.. Most őszintén egy 18 éves csajtól mit tud megkapni egy 30on túli férfi??? Sex? igen, "talán", komoly érett beszélgetőtárs? soha, családalapítás gyerek?? hát elég halott... én azt mondom 10 év korkülönbség 20on túl OK, a többivel valamivel nincs rendbe... a pasi gyerekes, hülye, esetleg perverz... a jellemfejlődésében valami gixer van. Lehet összepasszolnak, de nem egy 18 éves csajra lenne szüksége hanem elmeorvosra..
2010. dec. 26. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!