Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek csábító nő? Infó lent
Bár még csak 16 vagyok mégis azt látom, hogy makacs vagy kifogásokat keresel a hibáidra és zagyvaságokkal akarod pótolni a hiányosságaidat.Ja meg persze semmi felelősség nincs benned mert ha kiírtad a kérdést elvileg felvállaltad a negatív kommenteket is de úgy látszik Te csak megerősítést vársz a bajodra, hogy a férfiak nem találnak vonzónak. Hát figyelj lehetsz Te akármilyen szép én tuti otthagynálak ha azt venném észre hogy állatként kezelsz vagy valami szolgaként akinek Te parancsolsz(ébredj fel..).Gondolom ezt úgy képzeled hogy ha egy férfi vonzónak talál és befolyásolni szeretnéd akkor jönnek a zsarolások(nincs szex nincs ez nincs az ect...). Ahogy előttem mondták, sosem lesz jó pasi melletted maximum valaki aki nem lát át rajtad és a ferde gondolkodásodon:)
Szép Karácsonyt mindenkinek!
10:55 félreértettél, csak az idegesít, hogy még egy olyan hozzászólás sem érkezett, ami a kérdésemre válaszolna.
ráadásul azt is félreértettétek, hogy parancsolni akarok... jézusom! hogy kérdezzek úgy, hogy ti is megértsétek? nem akarok parancsolni a férfiaknak, nem akarom őket zsarolni. teljesen félreértelmezitek a kérdést.
ha van valaki aki érti is a kérdésemet, még mindig várok válaszokat... :)
De szerintem én jól értettem. A zsarolás meg csak egy következtetés volt arra, ahogyan el akarnád érni a célodat a vonzerő elsöprő hatalmával(>:D).Pl.:
Szivem kitakarítod ma a lakást?
Nem
Jó de akkor nincs szex
Ez persze egy primitív példa csak azért írtam hogy lásd mire gondolok zsarolás alatt.Ahogyan írtad nem értettek félre a válaszolók mert hatalmat akarsz felettük. Az hogy itt nem fogadod el a negatív kritikát csak az jön le nekem hogy muszáj annak történnie amit te akarsz. És így bezárul a kör, hogy hatalmat akarsz a férfiak felett...Ezek csak az én véleményeim nem biztos hogy igazak csak így látom:)
De hogy a kérdésre is válaszoljak:
A belsődet fejleszd először mert a szépség relatív dolog és így lehet esélyed arra hogy jó pasit találj és tarts meg.
11:14
A huszonéves korosztályban vagyok érdekelt, sajnos ők még nem komoly kapcsolatra keresnek barátnőt... és igazából ezzel nem is lenne bajom, én sem akarom még lekötni magam, csak szeretném megfogni a férfiakat. Nagy különbség van a között, hogy valaki jó csajnak tart, és a között, hogy érdeklem, hogy keres, érdeklődik utánam... A legutóbbi barátomat nem korlátoztam semmiben, ihatott, bulizhatott, nem veszekedtem vele, azt hittem minden szép, de kiszeretett belőlem, mert nem tudtam megfogni. Ezt szeretném elkerülni legközelebb, mert nagyon sajnálom ezt a kapcsolatot.
Még az is lehetséges, hogy hasznosabb lenne olyannak megismerni a világot amilyen valójában, az helyett, hogy az előre legyártott elképzeléseidet próbálnád ráerőltetni.
Sokkal hasznosabb lenne.
Én csaj vagyok, és volt is már nem egy barátom, de sose gondolkoztam azon, hogy IRÁNYÍTANOM kéne! Hidd el, ha egy pasi beléd szeret és te is ezt érzed, akkor nem akarod majd irányítani =)
Ja és szerintem ezzel a hozzáállással ijeszted el a pasikat =/ Ne érts félre, csak arra gondolok, hogy ők ezt megérzik... Lehet ezért nem maradt senki melletted hosszútávon...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!