Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Láttok az utcán nálam rondább/férfiatlanabb pasast nővel kézenfogva menni?
2010. dec. 25. 22:22
21/37 anonim válasza:
erre csak annyit mondanék, hogy mindenki az, akinek hiszi magát...
23/37 anonim válasza:
szamócánál lányabbat miért is kívánnál. Szerintem is igaza van.
24/37 anonim válasza:
Nálad csúnyábbak vannak meggyőződve, hogy alfahímek.
26/37 anonim válasza:
Nem is vagy ronda. A ronda az másnál kezdődik.!
L
27/37 anonim válasza:
Biztos azért gondold így mert hülyeségekkel beszélték tele a fejed. Lefogadom, hogy vannak lány barátaid csak épp barátnőd nincs (még) de úgyis lesz. Jó neked
28/37 anonim válasza:
Nekem bejössz! (Lány vagyok...)
29/37 anonim válasza:
Szia! Én is lány vagyok...
Azt hiszem, ez egy nagyon előnytelen kép, már bocs... de egyáltalán nem látlak rondának ennek ellenére sem.
Viszont, ha ilyen negatívan állsz saját magadhoz, akkor tényleg nincs remény. Az emberekről süt, hogy mennyi önbizalmuk van, és ha nem tudod magadat elfogadni, akkor nem lesz olyan kisugárzásod, ami megfogná a lányokat.
Gondold végig, hogy mi nem tetszik saját magadon, és próbáld azt megváltoztatni, vagy ha nem olyan, és nem lehet, akkor kevésbé hangsúlyossá tenni. Azt hiszem egyelőre ennyit tudok tanácsolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!