Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak játszik velem vagy most mi van?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
20 éves srác vagyok, megismertem egy 16 éves lányt 3 hónapja. Nagyon nagyon szép, nem az a tucattini, mint a többség, jó tanuló, értelmes, művészi. Mindig, mikor találkozni akarok vele, lemondja, kifogást keres, ugyanakkor olyanokat mond, hogy hiányzom neki, jó lenne látni stb. De most is már 2 hete nem beszéltünk, mert nem válaszol a levelemre, magától meg nem keres. Miért csinálja ezt? Pl. közös ismerőseinktől hallom, hogy mondja, hogy tetszem neki. Akkor miért nem ér rá soha? szórakozik velem?
2010. dec. 25. 19:51
1/7 anonim válasza:
Kicsit fura lesz, de: horoszkópja?
2/7 A kérdező kommentje:
azt hiszem, halak
2010. dec. 25. 19:54
3/7 anonim válasza:
énis ilyen csaj vok...azért csinálom ezt egy sráccal, mert egyszerre általában több pasi tetszik, de egyik sem annyira, h most azt mondanám, h fúú, csak ez lehet az én emberem...amelyik nagyon strapálja magát, az a szeretőm lesz, aki nem, az felejtős...lehet, h ez a csaj is ilyen, mint én. am. skorpió vok
4/7 anonim válasza:
szerintem meg egyszerűen önbizalomhiányos, ha látszik rajta, ha nem...
5/7 anonim válasza:
lehetséges, h fél ettől a dologtól. én is olyan tipus vagyok, aki egyszerűen fél egy párkapcsolattól, pedig már 18 éves vagyok. Szeretnék is barátot, meg nem is:/ Lehet, h ő is ilyen.
6/7 A kérdező kommentje:
igen, lehet. nem tudom, mit tegyek, a visszajelzéseiből azt látom, hogy tetszem neki, meg egy hullámhosszon vagyunk. meg hát mindig mosolyog, mikor találkozunk, nem úgy viselkedik, mint akinek közömbös a másik
2010. dec. 25. 20:04
7/7 anonim válasza:
Nekem volt ilyen..és nem játszodtam pasikkal..egyszerűen nem tudtam mit akarok..és nem akartam bunkó lenni..na meg merszem sem volt megmondani,hogy most még nem tudom "mi is van velem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!