Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell megfogni valaki kezét?
szerintem én megyek és megölöm magamat...
hogyan kell dugni
hogyan kell csókolózni
hogyan kell ölelkezni
hogyan kell kezet fogni?!
mi lesz a következő? hogyan kell levegőt venni egy lány mellett?
egyébként mindegyikre az a legjobb válasz, hogy ahogy érzed. ezeket a helyzet adja.
sétáltok egymás mellett, és "véletlen" az mondjuk kis újjal hozzáérsz a kezéhez de ott tartod az ujjad pár secig.
ekkor leesik neki hogy kezét akarod megfogni. és fogd akkó' meg.. aztán ne feledd, úgy kényelmes nekik ha a te kezed van elől.. azt hiszem.. nemtom így hirtelen.. ez így jön alapból sosem figyeltem meg.., de azt hiszem nekem szokott "elől" lenni..
aztán esetleg egy kis szem kontaktus is azt kész. nyugtázva van a dolog hogy oké, megfogtam a kezed te meg elfogadtad a "gesztust", és bódogszág van.
de csinálhatsz olyat is hogy húú.. látom fázik a kezed.. és megragadod az övét.. vagynemtom:D
a te kézfejed néz előre
a csaj a jobbodon van
ennyi
a többöeknek Ámen
19:04esnek van igaza..
Érezni kell ezt, bár nem tudom így, ezek után mennyire fogja érezni ezt a kérdező.
fogd meg. aztán ha nagyon meglepetten néz, kérdezd meg, hogy nem baj-e. ennyi.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!