Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell megfogni valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell megfogni valaki kezét?

Figyelt kérdés
Hogyan kell? Hányadik randin illik már? És hogy, mármint hogy csak úgy, vagy meg kell kérdezni előtte, hogy szabad-e?
2010. dec. 25. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Elég lúzer dolog megkérdezni. Ha érzed, hogy sínen vagy megfogod. Te férfi vagy, nem?
2010. dec. 25. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
gyengéden :D
2010. dec. 25. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt érezni kell. Ha megkérded, az már szerintem gáz.
2010. dec. 25. 17:55
 4/8 blex ***** válasza:

szerintem én megyek és megölöm magamat...

hogyan kell dugni

hogyan kell csókolózni

hogyan kell ölelkezni

hogyan kell kezet fogni?!

mi lesz a következő? hogyan kell levegőt venni egy lány mellett?

egyébként mindegyikre az a legjobb válasz, hogy ahogy érzed. ezeket a helyzet adja.

2010. dec. 25. 18:38
 5/8 Moszuke ***** válasza:

sétáltok egymás mellett, és "véletlen" az mondjuk kis újjal hozzáérsz a kezéhez de ott tartod az ujjad pár secig.

ekkor leesik neki hogy kezét akarod megfogni. és fogd akkó' meg.. aztán ne feledd, úgy kényelmes nekik ha a te kezed van elől.. azt hiszem.. nemtom így hirtelen.. ez így jön alapból sosem figyeltem meg.., de azt hiszem nekem szokott "elől" lenni..

aztán esetleg egy kis szem kontaktus is azt kész. nyugtázva van a dolog hogy oké, megfogtam a kezed te meg elfogadtad a "gesztust", és bódogszág van.

de csinálhatsz olyat is hogy húú.. látom fázik a kezed.. és megragadod az övét.. vagynemtom:D

2010. dec. 25. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:

a te kézfejed néz előre

a csaj a jobbodon van

ennyi

a többöeknek Ámen

2010. dec. 25. 19:14
 7/8 anonim ***** válasza:

19:04esnek van igaza..

Érezni kell ezt, bár nem tudom így, ezek után mennyire fogja érezni ezt a kérdező.

2010. dec. 25. 20:21
 8/8 anonim ***** válasza:

fogd meg. aztán ha nagyon meglepetten néz, kérdezd meg, hogy nem baj-e. ennyi.

16/L

2010. dec. 25. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!