Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes döntés a helyemben? Mi a helyes döntés a fivéreim helyzetében?
Nekem egy ma még nem szűrhető genetikusan öröklődő súlyos betegségem van. Apámék hatan voltak kettőjüknek volt meg a betegség, szintén hatan vagyunk unokatestvérek, és nálunk már hármuknak van meg ez a betegség. Nagyanyámnál derült ki legelőször ez a betegség. A nagynéném és a nagybátyám 35 éves kora előtt meghalt ebben a betegségben.
Bátyám és öcsém is ezért nem fog saját gyereket vállalni. Te mit tennél a helyemben? Tudom lombikbébi programban, van idegen petesejtes mesterséges meg termékenyítés.
24N Bp.
inkább fogadj örökbe egyet vagy valami.. de ne örökítsd tovább a selejt géneket.
én sem tenném ha tudnék valami örökletes komoly génhibámról.
ezt már nagyon kis koromban eldöntöttem magamban, ez a normális...
felelőtlenség lenne.. mit mondanál a gyermekednek? háh bocsi, hogy a világra jöttél, de nyugi örökségül hagytam benned valamit amivel nem kell sokáig itt lenned...
és ne értsd félre nem akarok bunkó lenni vagy vmi:s
22/f
Én sem szülnék, hanem a lombikot választanám.
Megkérdezhetném milyen betegségről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!