Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret, de akkor miért csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, de akkor miért csinálja ezt? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Na szval, én egy 17éves fiú vagyok. 8Hónapja ismerek egy lányt, msn-en ismerkedtem meg vele(azelött sose ismerkedtem neten) megszerettük egymást.Találkoztunk is, jól éreztük magunkat, csók is volt, virágot is vettem neki :D ... De nem ez a lényeg, hanem az, hogy elég sok mindenben hazudott.Megbeszéltük, hogy nincs kamozás mással, nem flörtölünk mással, sztem ezek alap dolgok stb... és volt egy fiú akivel kavart, de még soha életbe nem találkoztak. Mondtam neki, hogy felejtse el azt a fiut(mert persze én gyűjtöttem róla infókat és hát elég pedo a csávó). Szval eltiltottam őt tőle, ők utána sms-ezgettek...elég perverz dolgokat írt neki a csávó, de az a legnagyobb baj, hogy barátnőm vissza is írt neki, miközbe velem volt "elvileg". Ez az egyik. A másik az, hogy kavart még egy olyan gyerekkel aki feszt öngyilkos akar lenni...még msn beszélgetésbe szúrtam ki, járni is akartak meg találkozgatni, persze ezt az én hátam mögött. Én sose kavartam mással, hűséges voltam, és boldoggá tudtam őt tenni csak nem becsült meg. Szakítottunk pár napja hazudozásai miatt. De azt mondja, hogy ő még mindig szeret. Én is szeretem őt. De aki szeret egy embert, az csinál ilyen dolgokat? Semmit se mondott el, végig hazudott... mástól tudtam meg, hogy kavart ezzel a két fiúval. És hát tanácsot kérnék itt, hogy most én vagyok túl féltékeny, megengedett egy kapcsolatba ilyen dolog? Mert nekem azt is mondták, hogy lány méne kavarhatna mással miközbe velem van. Hát én nem tudom, de ha járok akkor gondolni se merek ilyenre, hogy mással flörtöljek...Most mit tegyek? Én még szeretem őt, nem akarom elveszíteni, de ha hazudozik akkor nem lehetek vele-.-
2010. dec. 25. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Helyesen döntöttél.

Nem megengedett, ha ezt az elején tisztàztàtok :)

2010. dec. 25. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad volt és jogos volt a szakítás. Az ilyen nem érdemel többet.

Véletlenül nem Györben lakik ez a lány? Vagy a közelében?

2010. dec. 25. 17:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem Győrben lakik.

Egyébként, az a baj, hogy nem becsül meg :/

Tök jó volt vele, nem értem miért baszta át a fejemet :S

Miután kiderültek ezek a dolgok, már akkor szakítottam vele, de adtam neki még egy esélyt. De tovább folytatta hazudozásait. Nem értem miért jó ez neki.

2010. dec. 25. 17:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Egyébként köszi a válaszokat.

Boldog Karácsonyt nektek :D még ha nekem nem is az...

2010. dec. 25. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!