Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan bizonyítsam be hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bizonyítsam be hogy mennyire szeretem?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy meglepem a szerelmemet valami nagyon romantikus estével , gondoltam pezsgőre is de más ötletem nem nagyon van. Segítsetek!
2010. dec. 25. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
mennyi ideje vagytok együtt, mennyi idősek vagytok? van lehetőségetek külön lenni, olyan helyen, ahol nem zavar meg senki?
2010. dec. 25. 17:19
 2/5 A kérdező kommentje:
17 és nem sok ideje vagyunk együtt és igen tudunk olyan helyen lenni : )
2010. dec. 26. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
sex?!
2010. dec. 27. 12:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Kezdetben küldj neki egy videoüzenetet, amelyben megüzened hogy hol vársz rá és elmondod az érzéseid, aztán mikor megérkeztek oda, s ott van lehetőség egy közös főzőcskére, akkor tegyétek azt, ha egy vacsora nem megy, hát süssetek egy jó tojásrántottát, de csakis együtt, aztán bújjatok ágyba egy kellemes romantikus film mellé - pl. szerelmünk lapjai, a többi meg már jön magától....légy kedves és add önmagad, olyan esendő légy, amilyen vagy, hiszen senki sem lehet tökéletes.....ez csupán egy ötlet, na és készíts valami sajátkezű ajándékot, amit csempéssz oda az asztalra vacsora előtt...
2010. dec. 27. 13:31
 5/5 A kérdező kommentje:
én arra gondoltam h bontok pezsgőt és azzal várom mikor megérkezik hozzám és ott pezsgőzgetünk és közben kiöntöm neki a szívemet ami tutira meg fogja hatni és utána meg következik aminek következnie kell :)
2010. dec. 28. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!