Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még egészséges vagy már beteges vágy? (bővebben lent)
Van egy barátnőm, nagyon szeretem, és szeretkezni is imádok vele. Amikor megismertem, a személyiségét, egyéniségét szeretettem meg, persze külsőre is tetszett, csak kicsit vékonyabb volt az átlagnál. Most viszont újra elkezdett táncra járni, erősödött és fel is szedett pár
kilót, és mit ne mondjak irtó jól néz ki, én meg megőrülök érte.
A baj az, hogy túl gyakran kívánom és alig tudok mostanában uralkodni magamon, ha a közelemben van,
és hát együtt is lakunk, alszunk.. Ha rajtam múlna egy nap kétszer is szeretkeznék vele minimum.
Próbáltam már megbeszélni vele ezt a problémát, de ő akkor szeret ágyba bújni ha tényleg nagyon
akarja, azaz hetente 3-4szer, ami normális is lenne. Engem viszont nagyon zavar hogy lassan már
képtelen vagyok másra gondolni, főleg hogy vannak olyan napok amikor szinte egész nap csak őt kívánnám.
Ti mit tanácsolnátok, mit tegyek? Hogy érhetném el nála, hogy gyakrabban kívánjon? Vagy azt, hogy másra is tudjak gondolni.
Normális válaszokat várok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!