Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kérédsed rövid
4 és fél éve vagyok szerelmes egy srácba, nevezzük kornélnak...
nem járunke gy suliba, de szval áhh nagyon megfogott.mint amikor lefekszel valakivel, utána tudod vhogy minden mozdulatát... h mikor miért fog nyúlni, kávé kóla süti stb stb tudod a következő modnatát, be is tudnád fejezni a modnatait, szóval lefekvés, és egyáltalán bármilyen romantikus kapcoslat nélkül ezt érzem iránta és ő is irántam...
de nem szertelmes belém
az a baj, hogy nem tudok belőle kiszeretni egyszerűen... összejöttem egy sráccal... azt hittem, hogy végre, valahára nem vagyok szerelmes kornélba...
de egy idő után azt ekzdtem érezni, hogy a barátom gesztusai megegyeznek kornéléval... rájöttem csak azért járok ezzel a sráccal, mert kornél kell nekem
szóval msot ott vagyok, hogy 4 és fél éve vagyok szerelmes kornélba bármiféle eredmény nélkül
egxélbként már szakítottam a barátommal
16 évesek vagyunk, mit tegyek,
hogy tudnám elérni hogy belémszeressen,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!