Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szórakozásra vagyok neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szórakozásra vagyok neki jó és unaloműzésre?

Figyelt kérdés
1 hónapja ismerkedtem meg egy sráccal egy buliban, közös ismerősök révén. Nagyon jól elvagyunk egymás társaságában, ölelget, csókolgat stb... De nem akar komoly kapcsolatot, mert most lépett ki egy 2 évesből. Csak élvezni szeretné az életet. Már bemutatott a családjának és én is őt (de nem úgy, mintha én lennék a barátnője és fordítva) Sokat találkozunk, beszélgetünk. De tudom, hogy a volt barátnőjével is szokott találkozni és szerintem le is feküdtek azóta, mióta én ismerem. Nem tudom, hogy érez-e még iránta valamit. Vagy csak velem akarja pótolni a volt barátnőjét?! Félek, mert én úgy érzem bele fogok szeretni. Van esély, hogy ő is belém szeressen és komoly legyen a kapcsolatunk?
2010. dec. 24. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha ezek után Te még valamit akarsz tőle, akkor nehéz téged komolyan venni, és elég nehéz elképzelni, nálad mit is jelent a komolyság.

Mivel megteheti, valószínűleg az említett dolgokra vagy jó.

2010. dec. 24. 13:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Pontosan, az első válaszoló mindent elmondott a témáról ,amit kellett.
2010. dec. 24. 13:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindent leirtál amit hallani akarsz,énis ilyen helyzetben vagyok talán még komolyabb és mélyebbe,én már bele estem fülig.Uh menekülj még lehet!Ez április óta tart énis reménykedve h belém szeret.Szerinted belém szeretett ennyi hónap után?Nem!Pedig ez már hosszú idő!
2010. dec. 24. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!