Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, válasszatok, formás vs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, válasszatok, formás vs lapos nő?

Figyelt kérdés

Inkább lapos mellű, hátsójú csaj aki soványabb vagy esztétikusan formás popsival és mellel rendelkező csaj aki nem kövér de húsosabb mint a lapos.

Ha tudtok, indokoljatok is légyszi, és kor is írjatok !

Köszönöm!

2010. dec. 24. 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Én a formás lányokat szeretem, de a formás nálam nem a telt, hanem a vékony, és maximum 80B kosárméret. Mert vékonyan is lehet valakinek formás melle.24
2010. dec. 24. 09:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Piszkafa nem kell. Egy lánynak legyen feneke, pocija, melle, csípője. Attól nő, és nem gyúródeszka :)
2010. dec. 24. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek előttem szólóval, legyen formás melle, feneke, szép arca, ettől nő a nő.

De a vékony lány is jöhet bátran, ha szép, akkor megteszem neki amit kell:)

2010. dec. 24. 10:14
 4/6 anonim ***** válasza:

A vekonyabb lanyok is lehetnek szepek.

18 f/karpatalja

2010. dec. 24. 11:54
 5/6 anonim ***** válasza:
formás, de ne legyen pufi. egy vékony csaj is lehet formás. csak annyi van rajta ami a formákhoz kell. na őt választanám
2010. dec. 24. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:

egy vékony, kis mellü csajnak is lehet formás feszes kerek popsija meg melle

szerelemben nem a kefélés számít, sőt az is lehet h nagy melle van meg jól néz ki de szar az ágyban :)

2010. dec. 24. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!