Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én egy 12 éves lány vagyok. és most szervezek egy bulit (egy újévi-bulit), és most felhívtam azt a srácot aki tetszik, de azt mondta, hogy nem jön. Most leakart rázni?
Persze, nem is értem. Most leakart rázni? Vagy csak azért nem jön el a buliba, mert 12 évesek vagyunk, és mivel ottalvós buli lesz? (lányok-fiúk aludnának itt) Szerintetek mért nem jön el? Vagy most leakart rázni?
van egy srác... és mivel a suliba jár, minden nap látom őt.... és már tavaly óta hülyéskedtünk, beszélgettünk egymással... már több bulin is voltunk ggyütt.... például: előző bulin, (amikor egy olyan házibulin voltunk ahol nincsenek otthon a szülők ) leoltottuk az összes lámpát, a függönyöket behúztukm és a redőnyöket lehúztuk... tehát... az egész lakás sötét volt....
egyik srác kitalálta, hogy "bújócskázzunk, már csak a poén kedvéért...
és hallottam hogy valaki velem egy szekrénybe bújt be...
én megkérdeztem....
ki van itt?
erre a "srááác" (aki tetszik) mondta, hogy csak mi ketten vagyunk itt.... én megkérdeztem: de hol vagy?
ő erre átkarolt, és mondta: nyugi, itt vagyok melletted
és megfogtuk egymás kezét
...
viszont
ugyanezen a bulin (még a bújócskánál) (xD bújócska) eggyütt bebújtunk az ágy alá
ami cikis volt, mert amikor kijöttünk az ágy alól, kipirultan jöttünk ki....
de egy csomó mindent megbeszéltünk egymással
és minden bulin megnyílik elöttem
és mindig köszön....
és hallottam hogy azt mondta rólam (a haverjának) hogy szép vagyok
és igazából
mindig mosolygunk egymásra
és mindig beszélünk, viccelődünk, és próbálunk mindig a ,ásik közelébe lenni
és mindig "szemezgetünk" egymással
és törődik is velem
Szia!
Nem feletétlenül akart lerázni lehet, hogy nem ért rá.
L/19
gyerek szerelem...
de 12 évessen nem a pasikkal kéne még foglalkozni szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!