Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nem tudom, természetes-e,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem tudom, természetes-e, vagy sem, de az biztos, hogy ez így nem mehet tovább. bővebben? Lentebb!

Figyelt kérdés

hát... remélem ez a kérdés nem borzolja fel a kedélyeket, de minden lányt, aki engem elhagyott, ha nem lenne félnivalóm a rendőrségtől, egész egyszerűen megölnék.

most ne úgy képzeljétek el, hogy "húúúú, de kinyírom azt a szemetet", hanem, hogy állok szenvtelen arccal, és a revolverrel lövök újból és újból és újból, amíg ki nem fogy a tár.

voltaképp nem érzek semmit, csak azt akarom, hogy szűnjön meg létezni, örökre.

igazából én (sajnos, nem tehetek róla, akárhogy is küzdök ellene) egy marha érzékenylelkű srác vagyok, és megvisel minden szakítás, főleg, ha durván végződik.

szóval, van valaki így még ezzel? hogy őszintén, tényleg megölné, nem csak hirtelen felindulásból?

félek, egyszer elszakad a húr, és mindennek vége lesz.

kiegészítés: ugyanígy vagyok azokkal, akik udvarolnak annak a lánynak, akit én kiszemeltem. legszívesebben megölném őket, lelkiismeretfurdalás nélkül.

remélem nem tűnök túl betegnek, vagy a kérdésem kamunak - én ezt komolyan így gondolom. ezt látom a legtisztább megoldásnak. Mit kell itt taktikázni, meg játszadozni, csak így, durr, mindent bele.

2010. dec. 23. 20:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Elmebeteg. Barcsak egy lany sem nezne rad soha tobbet. Dogolj meg egyedul!!!
2010. dec. 26. 10:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát igen. A gyilkos hajlamokat kezelni kéne minél hamarabb. Mi van, ha egyszer tényleg nem tudod kontrollálni magad és nemcsak gondolkozni fogsz rajta, hanem meg is teszed? Megéri? Nem. És ezzel te is tisztában vagy, mert ha nem lennél, akkor nem született volna meg a fejedben a kérdés, hogy ez természetes-e?! Ha nem látnád a dolgok másik oldalát, akkor természetes lenne számodra az ölés, akárki akármit mondana, és már meg is tetted volna. Ha egyedül nem tudod kezelni a helyzetet és a gondolataid, érzelmeid, akkor kotorjál gyorsan orvoshoz, mert te fogod megszopni, nem az, akit megölsz (morbidul hangzik, de annak már mindegy lesz), hanem te fogsz életed végéig pszichiátriára zárva élni, vagy esetleg börtönben... Egyik sem leányálom, gondolom ezekkel tisztában vagy.

Amúgy én lány vagyok, és lány létemre küzdöttem én is hasonló dolgokkal régen, tizenévesen, azzal a különbséggel, hogy nálam már tettlegesség is történt. Nem mentem agyturkászhoz, mert egy régebbi eset miatt már voltam, és olyan tapasztalatokat gyűjtöttem, hogy soha többé. De lehet, hogy csak rossz orvost fogtam ki, ezt nem tudhatom. Volt és van is bennem annyi erő, hogy le tudtam rendezni magamban a dolgokat, és hónapok meg évek alatt, de mostmár tisztán azt az oldalát látom az ilyen "kitöréseknek", hogy nem éri meg. És azzal, hogy nem teszek semmit, nem dühöngök, nem leszek idegbeteg, nem vágom el a torkát az illetőnek, nem üvöltök vele - ezek által rájöttem, hogy sokkal nagyobb szenvedést okozok neki azáltal, hogy úgymond leszärom, mint azzal, ha látja, hogy idegesítem magam miatta. Remélem világos, kicsit hosszúra sikerült ez a mondóka :)

21/L

2010. dec. 26. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!