Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megváltozhat?
Én 23 éves vagyok most.
18 éves koromban volt az első komoly kapcsolatom, és mivel a szüleim fiatalabb koromban fogtak (bulik, elmenetelek, kimaradások terén)akkor kezdtem úgymond "kiélni" magamat.
Nem vagyok rá büszke, de minden barátomat megcsaltam (csók, több nem, de számomra már az is megcsalás kategória) és volt egy féléves időszakom, amikor két fiúval is együtt voltam (az egyik tudott a másikról).
Szóval nekem is voltak "szégyenfoltok" a korábbi kapcsolataimban.
Most viszont együtt vagyok lassan másfél éve a barátommal és még csak meg sem fordult a fejemben soha(!) hogy megcsaljam, vagy hasonló disznóságot műveljek vele, vagy a háta mögött.
Nem tudom, talán a barátomat szeretem annyira, mint eddig senkit (mármint ez biztos :) ), de valószínűleg időközben a fejem lágya is benőtt.
Úgyhogy egy esélyt megérdemel a lány, főleg, ha komolyan érdeklődsz iránta.
L/23
Köszönöm :)
Remélem nektek is összejön, csak bízz benne.
Ne kövesd el azt a hibát, hogy féltékenykedsz, vagy bizalmatlan leszel vele, ha nem ad rá okot, csak a régi dolgai miatt, mert azzal azért eléggé elszúrhatod a dolgot.
Drukkolok :).
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!