Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális? A pasim hazugságvizsgálóval akar kivizsgálni, mert nem bízik bennem. Hagyjam, vagy ne? Szerintem nagyon megalázó ez a helyzet.
Már írta: Magánnyomozótól.
Én kivizsgáltatnám magam. Csak, hogy lássa, nem tartok ettől, nem félek, alávetem magam, mert nem csaltam meg, hiába ezek a beteges képzelgései. Aztán ha kijött az eredmény, hogy nem csaltam meg (Ha valóban így van.) ott hagynám, mondván, hogy nem vagyok együtt valakivel, aki ilyennek tesz ki, mit gondolnak majd az emberek, a barátaink, milyen ember lehetek, ha a párom annyira nem bízik bennem, hogy hazugságvizsgálónak vet alá. Megmondanám, hogy nem viselek el több ilyen megaláztatást, és hogy ne is lehessen több, inkább hagyjuk békén egymást. Ha neki ez ennyire fontos volt, akkor örüljön neki, hogy nem csaltad meg. Remélem a büszkesége majd odabújik hozzá éjjel ha fázik, mikor Te már nem leszel.
Borzasztoak vagytok.
Szerintetek az a hazugsagvizsgalo csak ugy beszerezheto akarmilyen magannyomozonal... pffff
Masreszt meg elmondanam neki hogy menjen a jo edes anyukajaba es sziaaaa.
Szerintem Te is jobban jarnal.
Nem o a nagy O.
De majd Te is rajossz,hiaba magyarazunk mi itt majd evek mulva jokat rohogsz hogy mit tettel tinikent.
Vagy tizenéves kisgyerekek vagytok, akik felnőttesdit játszatok, vagy TOTÁL lököttek!
Ha a 2. változat, akkor mondd meg neki, hogy egy barom, és azonnal elhagyod. A következő partnerénél már nem bukjon ekkorát.
Mindenki magából indul ki
Az kiabál akinek ég a háza
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!