Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Mit érez irántam?
jahjistenem...
miből vontad le hogy szerelmes beléd? abból hogy bunkó veled a haverjai előtt?
nee... nagyon pofára fogsz esni ha mindenbe belemagyarázod...
végig olvastam.
és pont ezaz... a copfhuzogatás megy, egy bizonyos korig. aztán alányok szeretik azt hinni hogy később is így van ez, de sajnos a marhanagy statisztika nem egészen ezt mutatja. persze bizonyos szintű csipkelődés igen, de ha valaki komolyan megbánt azt nem érdekled. a férfiak tudnak irreálisan viselkedni, de ha akarnak egy lánytól valamit azt nem bántják meg komolyan, elgalábbis nem sokszor és nem direkt.
én nem azt mondom hogy ebben az esetben is feltétlen így van...csak azt, hoyg ennyiből nem magyarázd magadba... hidd el minden rosszindulat nélkül írtam, bár lehet kicsit durván hangzott. a baj az hogy ezzel én nagyon csúnyán megjártam egyszer, hoyg hittem az ilyen "jeleknek", azóta próbálom midnenki figyelmét felhívni rá, hogy vigyázzon vele.
Próbáld meg máshogy kipuhatolni,. ha szeretnél tőle valamit, közeledj hozzá, majd meglátod hogy hogy reagál. de azért mérd fel hogy megéri-e, han em minden úgy alakul ahogy szeretnéd könnyen rámehet a barátságotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!