Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most mi? Mit érez irántam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? Mit érez irántam?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel gyerek korunk óta ismerjük egymást de amióta "felnőttünk" azóta fura velem. A haverjai előtt bunkó velem és nagyon sokszor komolyan megbánt. Viszont mikor kettesben vagyunk akkor teljesen normálisan viselkedik. Kedved velem és érdekli, hogy mi van velem. Azt is tudom, hogy szépnek tart. Mondta egyszer. Ez most mi lehet? Szerelmes lenne belém csak nem meri bevallani?
2010. dec. 23. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ha beléd van esve majd bevallja..viszont nem lehet vmi főnyeremény ha a barátai előtt röhög rajtad, ottis ugyanúgy legyen érett mint maikor ketten vagytok
2010. dec. 23. 13:00
 2/7 szamóca. ***** válasza:

jahjistenem...

miből vontad le hogy szerelmes beléd? abból hogy bunkó veled a haverjai előtt?

nee... nagyon pofára fogsz esni ha mindenbe belemagyarázod...

2010. dec. 23. 13:02
 3/7 A kérdező kommentje:
végig olvastad kedves utolsó válaszoló? csak a haverjai előtt teszi ezt. pontosan úgy viselkedik mint egy kicsi fiú aki azért húzogatja a kislány copfját mert tetszik neki a kislány. mondom mikor ketten vagyunk akkor mindig érezteti velem, hogy fontos vagyok neki meg minden. a fülembe jutott az is, hogy szép lánynak tart meg ilyenek.
2010. dec. 23. 13:05
 4/7 szamóca. ***** válasza:

végig olvastam.

és pont ezaz... a copfhuzogatás megy, egy bizonyos korig. aztán alányok szeretik azt hinni hogy később is így van ez, de sajnos a marhanagy statisztika nem egészen ezt mutatja. persze bizonyos szintű csipkelődés igen, de ha valaki komolyan megbánt azt nem érdekled. a férfiak tudnak irreálisan viselkedni, de ha akarnak egy lánytól valamit azt nem bántják meg komolyan, elgalábbis nem sokszor és nem direkt.

2010. dec. 23. 13:39
 5/7 A kérdező kommentje:
értem. bár ő mindig is ilyen volt ha belegondolok. és mióta bántjuk meg azt akit szépnek tartunk? csak egy igazi tahó képes erre ezek szerint. amúgy még sose volt barátnője.
2010. dec. 23. 13:43
 6/7 szamóca. ***** válasza:

én nem azt mondom hogy ebben az esetben is feltétlen így van...csak azt, hoyg ennyiből nem magyarázd magadba... hidd el minden rosszindulat nélkül írtam, bár lehet kicsit durván hangzott. a baj az hogy ezzel én nagyon csúnyán megjártam egyszer, hoyg hittem az ilyen "jeleknek", azóta próbálom midnenki figyelmét felhívni rá, hogy vigyázzon vele.

Próbáld meg máshogy kipuhatolni,. ha szeretnél tőle valamit, közeledj hozzá, majd meglátod hogy hogy reagál. de azért mérd fel hogy megéri-e, han em minden úgy alakul ahogy szeretnéd könnyen rámehet a barátságotok.

2010. dec. 23. 13:49
 7/7 A kérdező kommentje:
én nem akarok tőle semmit. az én szememben ő egy barátnál nem több csak az utóbbi időben nagyon cseszte már a szememet és sokan mondták, hogy ennyire vak nem lehetek meg ilyenek. de meg fogom neki mondani, hogy ezt be lehet fejezni.
2010. dec. 23. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!