Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Minél elöbb értelmes válaszokat
Barátnőmmel kb 1 hete vagyunk 1ütt 1x már csókoloztunk de szeretnék vele töbször is de nem tudom hogy kezdeményezzek!
De látom rajta hogy ő is szeretne!
Az a baj hogy nincs önbizalmam!
Én 16F ő 18L
egy hete együtt vagytok és még csak egyszer csókolóztatok??? pff:D
előbb szoktam csókolni aztán megkérdezni a lány nevét:D
ne vedd komolyan az összes szarkasztikus, poénkodó, választ:)
ne görcsölj.. azért olyan nehéz megtenni mert sokat görcsölsz rajta.. egyszerűen tedd meg és kész. nekem sincs önbizalmam.. na és? megteszem azt le van szarva.. mi a legrosszabb ami történhet? elhúzni nem fogja a fejét.. ha meg igen akkor takarodjon a g*cibe.
ha nem akar semmit rám se nézzen, maradjon otthon azt tévézzen.
ne ess abba a hibába mint én.. rágörcsöltünk a barátnőmmel a csók témára és g-ci nehéz volt elkezdeni.. aztán megmondtam neki hogy még 1 ilyet soha.. jött a *nyelves mikor lesz* téma.. azonnal elcsitítottam hogy ne beszéljünk róla mert akkor rágörcsölünk arra is..:)
aztán egyik nap csak úgy spontán megtörtént... aztán még egyszer.. aztán megint.. és megint... és kész is.
ezt így kell.. nem szarrá görcsölni a dolgot.. szeretitek egymást nem? akkor meg? minden fog majd jönni magától...
mindig a pillanatnak élj.
Értem...köszi a választ.
De engem eleinte zavart h idősebb mindt én..
De rájöttem h ennek semmi köze nincs ehez.
elküldtem privibe a címem de nem tudom mért kell o.O
de majd küld el a tiedét e-mailben hogy tudjam hogy te akarsz felvenni msn-re és nem vmi vírus vagy valami nem kívánatos forma:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!