Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, h megcsal? Vagy mi történhet?
egy barátnőmmel beszélgettem, aki a barátomnak a volt barátnője, és ennek a csajnak mesélt a barátom egy kolleganőjéről, aki nem tom, h milyen okból kifolyólag azt mondta, h vulgáris.. és nem tudom, h miből kifolyólag mondhatta ezt, de mondta ez a lány, h sétálgattak, és beszélgettek.. nem hiszem, h ez munkán történt volna, vagy lehetséges? nem akarok hisztis .. lenni.. de valahogy tudnom kellene, h mi történt..
20, l
jesus ehhez már késő van nekem. a kinek a kicsodájának a micsodája micsinált?:D
midnegy, a léyneg h félsz h a pasid vkivel sétált...egyrészt sétálni lehet, msárészt persze értem hoyg aggódsz... próbálj rákérdezni nála, hogy mit cisnált abban az időpontban, de finoman.
Nekem is keso van ehhez... de megeri ezen osszeveszni?
Vagy kerdezz ra, hogy mit csinalt, vagy inkabb maradj csendben. Ha surusodik a seta, akkor gyanut foghatsz...
Utolso vok. Akkor turelem. Varj kicsit, ne gondolj ra. Ha meg megis fontos az, hogy esetleg a pillanatnyi harmoniat felboritsd, akkor kerdezz ra...
En nem tennem. Csak ha mar nagyon gyanussa valna a dolog.
Meg mindig utolso vok. Bar mostmar eleg hulla vagyok es nem tudom magam kifejezni, de en ugy vagyok vele, hogy egy-egy ilyen aprosag nem borithatja fel a kapcsolatot, csak akkor, ha o kifele tekintget.
Ha nem tekintget kifele, elotte allhat a szamara 100% bomba no is, akkor sem fogja meghuzni, mert szeret teged.
Az en kapcsolatomban is vannak idoszakok, amikor elkuldjuk egymast a halal f**ara (pl mostansag is). De ez nem azt jelenti hogy o emgcsal, ha talalkozik valakivel, ahogy en sem csalom meg, ha a kollegammal kimegyek egyet setalni es beszelgetni.
Mindenkepp azt tanacsolom, hogy turelem. Varj. Ha egyre tobbet setal vele, akkor kerdezd meg, hogy van-e okod feltekenynek lenni, (szemelyesen!) es ha azt mondja, meg ugy is latod, hogy nincs, akkor nyugodj meg, de azert maradj gyanakvo egy icipicit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!