Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsam el?
Tudom,hogy nem szép dolog,meg már a környezetemtől is kaptam az ívet e miatt,de....
Szerelmes vagyok egy pasiba,aki 3 éve együtt van egy nővel.
Amióta tudja,hogy tetszik nekem,semmi változást nem tapasztaltam,hogy távolodna tőlem.Semmi.Ugyanúgy csapja a szelet nekem,de mondta,hogy nem akarja otthagyni a barátnőjét.
Na de mégis,vagy ez vagy az!!!!
Hogyan csábítsam az én oldalamra?:'(
Miért ? :O
Ez csak nekem lenne még rosszabb.
szerintem meg igenis csàbítsd el, ha sikerül legalàbb megszabadulhat töle a mostani baràtnöje (ugyanis egy ilyenhez 2 ember kell)
és aztàn Ti pont megérdemlitek majd egymàst!:)
de ne csodàlkozz, ha téged is otthagy majd egy màsik ribiért aki bàrmikor széttenné neki a làbàt :)
szànalmas vagy:)
tök mind1 : vagy kiállja a próbát,h már pedig nem csalja meg a barátnőjét,vagy ha mégis,ha egyszer megtette,VELED IS ugyanazt meg fogja tenni,ennyi.
Szval jobb lenne,h a több ezer másik pasi közül választanál
Az én helyzetem szinte ugyanez, annyi különbséggel, hogy ők két éve vannak együtt, de egyébként detto...
Én arra jöttem rá, hogy mivel szeretem nem tudnám elszakítani a barátnőjétől... Ha ők boldogok együtt, akkor nekem nincs jogom őket elválasztani =) Nem is lennék képes rá =)
A másik meg, ha sikerülne is, mit érnék el vele? Valószínűleg velem is ugyanezt csinálná, ha jönne egy nálam helyesebb csaj...
Szal mi barátok maradunk =) És nekem elég annyi, hogy látom, hogy boldog a barátnőjével!! =)
Az a 3 év sokat jelent........ nem hiszem, hogy lenne esélyed. Ha jobban meggondolja, biztos, hogy maradna a régivel.
Ha igen, akkor marha mázlista vagy, vagy egyszerűen lökött a gyerek.
hi mindenkinek
annyit tok hozzáfűzni hogy jó lenne végre a Nőknek is belátni hogy pasi után nem futunk (Hímeknél csajok utá.... =))
ez nem a kitartásról szól h ki bírja tovább a harcot
az előző válasznak csak Ámen tok mondani szépen leírta
a 22.09.-es re gondoltam
az a szép =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!