Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz, ha egy lány egy picit ducibb a fiúnál?
Nem olyan sokkal, én kb olyan 173cm/70kg vagyok, ő pedig olyan 175cm/60kg körül lehet szerintem.
Igazából nagyon régóta tetszik a srác, jól megvagyunk, de én nem merek lépni, mert eddig úgy gondoltam, hogy az nem olyan jó, ha a csaj "kövérebb" még ha nem is annyira sokkal.
Tényleg jól gondoltam? :$
nah jó, lehet hogy nem 60, hanem picit több, de tényleg elég vékony :)
köszönöm a kommenteket :)
a lányok általában kövérebbek mint a fiúk.. csak amíg 1 fiúnak a hasára megy a háj addig egy lánynak a fenekére, mellére, csípőjére, tömören: eloszlik és nem látszik az hogy ő is kövér.
egy 170/80 fiú kövérnek látszik, de egy lány szexi és nagymellű, jó seggű stb jelzőket kap.. de azt nem hogy kövér.
ettől függetlenül.. hát.. mind1, nem nyilatkozom a kérdéssel kapcsolatban:D
csak annyi fűznék hozzá hogy: csúnya nő nincs, csak lusta.
Én 180/62 vagyok, és sokszor megszólnak a tömegem miatt.
Rosszul is esik, mert elég felszínes gondolkodás...
ma 11:11
És nem gondolod, hogy ennek valamilyen oka van? Vagy annyit változott volna az ember(in general) a jó irányba, hogy az ilyesmi nem érdekli már? Kétlem.
Én az ilyesmit azzal magyarázom, hogy a média- ugyanúgy mint ahogy a nők esetében is- a férfiideált teljesen megmásította, illetve a nők szerepe is megváltozott, jobban előtérbe kerültek-aminek örülök,mert nagyon szeretem a női nemet- illetve szeretnének "hatalmi"(nem ilyen világleigázós dologra gondolok, csupán arra, hogy az ő kis környezetükben szeretnének kis vezető szerepet....) helyzetbe kerülni. Először boncolgassuk az első pontot. Tessetek megnézni egy 50 évvel ezelőtti filmet, azokban még valódi férfiak játszottak, és nézzetek meg egy mostani filmet, milyen férfiak játszanak benne(egy átlag slágerfilmet nézzetek meg), csupa férfiatlan és esetenként nyálgép színészek.
Hatalmi szempont: az én szememben egy normális férfinek van kiállása (én pl 183cm és 87 kg vagyok 13% testzsírral, szóval lehet minden szentnek maga fele... tudjátok:D), és nem pedig egy ötven kilós satnya kis görcs. Ne vegye sértésnek, aki ilyen, de sajnos a nagytöbbség azért ilyen, mert sport nulla, az első a buli,a pia, és a drogok, a másik réteg pedig a magamba zárkózok és egész nap wowozok meg codozok réteg. 1,5 éve én is 183cm és 72kg voltam...:) De sajnos az a baj, hogy az első pont miatt, a nagy többség nem is akar már "megemberesedni", mivel ha úgy is ez az ideál.... Szóval egy 170cm-es 60 kilós gyerekre ránézve még ha csak tudat alatt is támadhat egy olyan benyomásuk, hogy ők ennél dominánsabbak-mármint a nők-.
Még mielőtt valaki azt mondaná, hogy én azt várom mindenkitől, hogy gyúrják szét magukat, én koránt sem ezt mondtam, akinek ez a benyomása támadt, az olvassa el még párszor...
Amúgy a kérdésedre a válasz: szerintem gáz kicsit, de ha szeretitek egymást, akkor mondhat az ember akármit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!