Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van jövője egy olyan kapcsolatnak ahol a lány Jehova Tanúja, a fiú pedig Római katolikus vallású?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 11:33
11/27 A kérdező kommentje:
Sokszor nem értettem, hogy mi hogy van náluk, vagy miért úgy van, a netről meg sok hülyeséget összeszedtem és azokból kombináltam vmi marhaságot.
Szóval nekem nehéz volt megérteni bizonyos dolgokat, aztán egy szerencsétlen helyzet még rátett egy lapáttal és vége lett.
2010. dec. 26. 22:46
12/27 anonim válasza:
én erre csak ennyit tudok mondani:
13/27 anonim válasza:
felejtsd el a lanyt!!!!! azok bolondok!!!!!!!
14/27 anonim válasza:
ha csak formalis a vallasotok... Vagyis egyikotok se tul vallasos akkor igen...
15/27 A kérdező kommentje:
Ő elléggé vallásos, én nem annyira, persze engem is vallásosan neveltek, de nem gyakorlom.
2010. dec. 26. 23:02
16/27 anonim válasza:
JÉZUSOM :S te kikezdesz egy jehovával? inkább a haláááááááál
18/27 anonim válasza:
Én nem hiszek abban, hogy egy kapcsolat hosszú távon működőképes és egészséges, ha a felek különböző hitűek.
19/27 Just A. Guy válasza:
nekem már volt szerencsém egy ilyen lánnyal járni. Az a baj, hogy önkéntelenül is át akar téríteni hozzájuk. Én csak azért voltam vele együtt, mert azthittem van olyan bátor, hogy megszegi a szabályokat, de amikor láttam hogy fontosabb neki a vallás mint én, akkor menekültem. pedig majdnem beszervezett...
20/27 kovpet válasza:
Jehova tahói.
Nem véletlen a név...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!