Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szeret vagy nem?Itthagyott a barátnőm 3év után azzal az indokkal,hogy ő már nem szeret ugy mint régen.
Én kérleltem,de nem engedett!
Mivel már megtanultam,hogy felesleges keresnem,írnom neki vagy hívnom telefonon,ezért nem is tettem.
Eltelt 2 nap nem jelentkezett.Tegnap viszont írt.Este 9-kor.Gondolom egész nap várta,hogy keressem.
Most akkor szeret vagy nem?Visszaakar jönni vagy sem?
Megtanultad, hogy felesleges keresned...
Nyilván arra gondoltál, hogy nem szokott jelentkezni, ha vita van köztetek. Most abból, hogy előkerült 2 nap után levonod, hogy hátha szeret...
1) Ha azzal áltatod magad, hogy szeret, miközben ilyenek történnek, akkor tévedsz, Nem szoktuk megbántani, akit szeretünk.... Így nem.
2) Ha azt mondta, hogy nem szeret, majd nem is keres, éli az életét, de te keresed a jeleket, hogy bemagyarázhassad magadnak, hogy de-de, szeret, akkor nálad van gond...
Több lehetőség nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!