Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam le a találkozót? :/
Figyelt kérdés
egy fiú találkozni szeretne velem, én mondtam hogy jó de mégse szeretnék :/ pedig ő már várja
nem szeretném megsérteni, hogy mondhatnám le?
2010. dec. 21. 15:17
1/22 anonim válasza:
Mondjuk legyél vele őszintébb, mint velünk vagy, és mondd el neki az okát is.
3/22 A kérdező kommentje:
de egyszerűen csak nem akarok most elmenni itthonról..
2010. dec. 21. 15:22
4/22 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
de egyszerűen csak nem akarok most elmenni itthonról.."
Nem akarsz, vagy nem tudsz?
5/22 A kérdező kommentje:
nem akarok
2010. dec. 21. 15:23
6/22 anonim válasza:
Miért nem akarsz elmenni otthonról? Kezdődik a Micimackó? Menj csak nyugodtan. Hátha valami jó kisül belőle.
7/22 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
nem akarok"
Jó. És ezt miért nem lehet a fiúnak így elmondani? Mert ez lenne az őszinteség.
8/22 A kérdező kommentje:
...
azért mert szerintem járni akar velem én meg nem vágyom most kapcsolatra :/
2010. dec. 21. 15:25
9/22 A kérdező kommentje:
de nem venné rossz néven? mert hétfőn találkoztunk volna de akkor tényleg nem értem rá és most meg...
2010. dec. 21. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!