Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladjam ezt a lányt és mondjam meg neki, hogy miért?
16 f vagyok és van egy lány ő 16 és Múlt hét csütörtökön beszéltünk utoljára,de mondta,h nem lesz ugye 7 végén xfaktor és azért de tegnap sem volt pedig ha nagyon akart volna akkor fel tudott volna jönni =/
Eddig 2x taliztunk,és úgy volt,hogy ma megint talizunk vettem is neki egy plüss kutyát,mert szereti őket,és akkor tegnap itt ülök az msn-előtt 6 tól este 11 ig,de nem jött pedig most kellett volna megbeszélni:(
Ha ma sem beszélünk én nem tudom mit csinálok :'(
Inkább találkozzatok élőben. Nem jó ez a messengeres sz.rakodás. Megöl minden kapcsolatot. Csak végső megoldásnak jó esetleg, ha 1000 kilométerre vagytok egymástól.
Ha pl. pestiek vagytok, menjetek el karácsonyi vásárba a Vörösmarty térre, vagy plázába ajándékot nézegetni, vagy korizni, vagy beülni valahová (ha nem is forralt borra, de) forrócsokizni. Telefonszámát csak tudod? "Figyi Marcsi, nem talizunk? Jön a karácsony, segíts már valamit nézni a nővéremnek/anyukámnak, te mégiscsak lányból vagy, jobban értesz ehhez. :)" Ha már van ajándék, akkor is lehet nézelődni még.
De lehet, hogy már gondolkodik ilyeneken, hogy nem jártok el sehová, meg talán mégsem te vagy hozzávaló.
Lehet, hogy nem fogja felvenni a telefont, mert nem tudja hogy elmondani, és el akarja odázni, hogy ne bántson meg. Ha ezt csinálja, hogy egy nap hívod 3-4-szer (reggel-délben-este), és nem veszi fel, küldeni kell neki egy sms-t, hogy "Az volt megbeszélve, hogy tegnapelőtt msn-ezünk, mi történt?"
Erre lehet leírja az igazságot, hogy "legyünk csak barátok". Akkor meg nem kell hívogatni, csak annyit írni, hogy "Akkor minden jót.". Úgyse tudod meggyőzni ilyenkor már, és el kell felejteni.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!