Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez női védelmi mechanizmus?
A csaj szakít veled, h már nem szeret úgy mint régen, de mikor konkrétan rákérdezel, h miért is, akkor úgy mondja el, h minden a te hibád, és hiába próbálod meggyőzni, h nem csak a tiéd, neki kell, h igaza legyen!
Miért nem bírják elviselni a nők a szakítás következményeit, pedig ők mondták ki, h vége?
A játszma-analízised kifejezetten vicces. Én úgy gondolom, hogy egy párkapcsolatban közösen határozzák meg a felek a szabályokat. Én megmondhatom, hogy valami szakítóok, ő is mondhat ilyet. Aztán ha mégis megüt, alkoholizál, megcsal, stb., akkor utána milyen alapon emlegetné fel a sérelmeit?
Lehet, hogy morogtam vele előtte fél évig és már kiszeretett belőlem. Akkor a normális az, hogy megmondja, szakít és utána keres magának más nőt. Arra meg abszolút nincs semmilyen jogalapja egy férfinak, hogy egy nőt megüssön.
Most miről van szó? :D Ki ütött meg kit? Ilyenről eddig szó sem volt. Ha téged megütött valaki, az sajnálatos, de nem biztos, sőt nem is valószínű, hogy delikvensünk is ezt tette a barátnőjével.
Nem én találtam ki amúgy ezt a "játszmaanalízist". Én csak olvastam róla. Nálamnál kommunikációban sokkal jártasabb emberek írnak róla. Nagyon sok mindent nem értettem eddig. De néha már kezd összeállani a kép. Én is észrevettem saját magamon, hogy használom ezeket a játszmákat. Sőt aki leginkább tagadja, az használja leginkább. És ebből van a sok konfliktus, hogy nem tudunk a másik fejével gondolkozni, mert nem is akarunk azzal gondolkozni. Ezért mondjuk azt, hogy mindent "más" rontott el, nem "én". Vagy átesünk a ló túlsó oldalára, és önostorozás, hogy ha másképp csináltam volna, akkor most nem így lenne.
Minden emberi kapcsolathoz két ember kell. De mindig saját magunkat látjuk "jónak", a másikat "rossznak", ha konfliktus van. Az már egy dolog, ha ennyit felismerünk, ha valamelyest tudjuk ellensúlyozni is, akkor meg talán jobban meg tudjuk érteni a másikat. Ennyi az egész.
27f
A játszmákkal nincs semmi baj, csak tisztázni kell a játékszabályokat. Nálam nincs olyan, hogy megromlott kapcsolat, mert dönteni kell. Ha egy jónak tűnő kapcsolatban mondja valaki, hogy vége, mert már nem szeretlek, akkor kár elmondani, hogy de mennyit tettem érte és soha nem viszonozta, stb., ugyanis ez nem változtat az égvilágon semmit. Ugyanígy teljesen felesleges a palinak arról papolnia, hogy 20000 volt az étteremben a vacsora, ha nem szólt időben, hogy olyan perverziói, fétisei vannak, amik nekem nincsenek.
Azt látom, hogy a pasik nem tudják kimondani a nemet. Inkább megcsalják a barátnőjüket, féltékenykednek, stb., ahelyett, hogy kimondanák, hogy "nekem te kevés vagy". Aztán ha a nő mondja, hogy vége, akkor meg adják az értetlent? Én inkább azt látom játszmának, amikor valaki próbálja igazolni, hogy mégse rajta múlott a szakítás.
De, a játszmákkal sok baj van. Eleve a létük. Nem lehet őszintén, tisztességesen viselkedni sok emberrel, mert játszmázik. A játszmát ne úgy képzeld el, hogy elmegyünk teniszezni, és az jó.
http://www.youtube.com/user/Dalriada4Ever
Rengeteg sok csernus videó fent van, érdemes megnézni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!