Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent 1 fiúnál? Lent
Figyelt kérdés
Szóval...Találtam 1 kérdést, amit Ő írt ki (ott a neve), és kérdőre vontam. (a kérdés lényege: látott egy csajt, a csaj megbámulta, rámosolygott.) Írt egy olyan kommentot, hogy "sajna nem mentem utána, a szem felett győzött a testi/lelki fáradtság". Ma írt egy smst, hogy azért írta ki, mert kíváncsi volt, és hogy a komment az mellékes, idézem "melléklet féle". Most akkor mi a francot higgyek? Másfél éve járunk.2010. dec. 20. 06:53
1/8 A kérdező kommentje:
Ja meg az msn hatására felmentem msnre, beszéltünk, és szokás szerint jött azzal a dumával, hogy rajtam kívül nem kell neki senki, mert senki nem szeretné ennyire, mint én, meg ő se tudna ennyire szeretni mást. Mi van most?
2010. dec. 20. 06:55
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy igazat mond, de en egy picit jobban odafigyelnek ra. Persze ugy, hogy ne vegye eszre...
Lehet az is, hogy tenyleg csak megismerkedett volna a csajjal, es semmi komolyabb, nem tudom. Hajlamos vagyok a legjobbakat feltetelezni az emberekrol.
3/8 anonim válasza:
Még mindig ezen rinyálsz?Sajnálom a barátod, hogy ekkora p*csa vagy.
Már 20 ilyen kérdést kiírtál erről, nem lehetsz normális.
4/8 A kérdező kommentje:
2t írtam ki.XD am neki nem is mondtam a kis feltételezéseimet, inkább majd személyesen beszélném meg vele bővebben. jah, amúgy arigatou, nem vagyok p.csa.^^
2010. dec. 20. 07:22
6/8 A kérdező kommentje:
jólvan majd pont a te véleményedre adok?:D egyszerűen csak nem akarom elveszíteni a srácot...még őelőtte 2 pasim volt, és mind2 másik csaj miatt dobott ki, meg megis csaltak...
2010. dec. 20. 07:32
7/8 anonim válasza:
Ha nem akarod elveszíteni akkor mit foglalkozol ilyenekkel?
Majd pont az én véleményemre?:D
Arra, mert sokkal bölcsebb vagyok mint te, sok dolgot nem tudsz te még az emberekről kiscsaj:)
8/8 anonim válasza:
Gratulálok le tudtad írni hogy higgyek. Ez itt díjat érdemelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!