Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek ebbe a "se veled se nélküled kapcsolatba"? :|
Háát figyelj vesztenivalód nincs, idővel csak nyerhetsz ezen...
Nincs kizárva , hogy idővel ne legyen ebből több hétvégenti szexnél és beszélgetéseknél. Nincs kizárva , hogy idővel beléd szeressen...
De mindeközben ne ábrándozz folyamatosan, hogy hűdejó lenne vele ha szép pár lennétek, próbálj mást keresni mindeközben..
Egyetértek az elsővel.
Meg lehet próbálni, én is egy hosszabb kapcsolaton voltam túl, sőt, lelkileg még túl sem voltam, mikor a mostani párommal az első randink volt, nem is randinak indult, csak olyan "búfelejtésnek", mert ő is pont szakított. Nekünk bejött, azóta is együtt vagyunk, már két éve.
De ezt nem lehet előre tudni. Szóval adj időt neki, de próbáld meg (tudom, nehéz, mert szerelmes vagy) tudatosítani magadban, hogy nem biztos, hogy ő is beléd fog szeretni és ha ez kiderül, akkor el kell engedned, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!