Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belemenjek ebbe a "se veled...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek ebbe a "se veled se nélküled kapcsolatba"? :|

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Van egy 19 éves fiú, akibe halálosan szerelmes vagyok már több, mint 1 éve. Tavaly nyáron többször lefeküdtünk egymással, ő akkor akart volna velem járni, de én nem, mert pont akkor keveredtem ki egy másfél éves kapcsolatból.. most meg fordítva van. Ő most került ki egy majdnem 1 éves kapcsolatból, és azt mondja, hogy velem most csak egy ilyen se veled se nélküled kapcsolatot tudna elképzelni. Hogy közösségi oldalakra nem tesszük ki, hogy együtt vagyunk, meg családi kajákra sem megyünk el a másikhoz, hanem csak találkozgatunk hétvégente, egymásnál alszunk....:( nem tudom mit csináljak! nagyon szeretem őt. És komolyan képzeltem el vele. Mit csináljak? Bele menjek ebbe? Vagy inkább hadjam a fenébe, mielőtt még jobban összetöri a szívemet? :'(
2010. dec. 19. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Háát figyelj vesztenivalód nincs, idővel csak nyerhetsz ezen...

Nincs kizárva , hogy idővel ne legyen ebből több hétvégenti szexnél és beszélgetéseknél. Nincs kizárva , hogy idővel beléd szeressen...

De mindeközben ne ábrándozz folyamatosan, hogy hűdejó lenne vele ha szép pár lennétek, próbálj mást keresni mindeközben..

2010. dec. 19. 18:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel.

Meg lehet próbálni, én is egy hosszabb kapcsolaton voltam túl, sőt, lelkileg még túl sem voltam, mikor a mostani párommal az első randink volt, nem is randinak indult, csak olyan "búfelejtésnek", mert ő is pont szakított. Nekünk bejött, azóta is együtt vagyunk, már két éve.

De ezt nem lehet előre tudni. Szóval adj időt neki, de próbáld meg (tudom, nehéz, mert szerelmes vagy) tudatosítani magadban, hogy nem biztos, hogy ő is beléd fog szeretni és ha ez kiderül, akkor el kell engedned, sajnos.

2010. dec. 19. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!