Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy nálunk egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nálunk egy jó nő csak egy Adonisszal vagy csak egy pénzes férfival kezd?

Figyelt kérdés
Magyarországon sokkal több jó nő van, mint jó pasi. Ha Londonban jártász vagy élsz azt is látod ott sokkal kevesebb jó nő van, még is ezer féle pasijuk van a jó nőknek. Magyarországon meg ha egy nő jól néz ki, vagy pénzes pasija van, vagy egy Adonisz vagy szingli. Azt mondják, megdolgoztak azért hogy jól nézzenek ki, ezért csak az első két kategória játszhat.
2010. dec. 19. 12:20
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
17%
A külsőn meg a pénzen kívül más nem számít a kevésbé jó nőknek se, legfeljebb ők kicsit lejjebb adják az igényeiket. Így vannak programozva.
2010. dec. 19. 12:25
 2/29 anonim ***** válasza:
86%

Állítólag én jó nőnek számítok a piacon:), de még sincs pénzes adonisz pasim. Legalábbis mások szerint. Én imádom a páromat, számomra ő a leggyönyörűbb férfi a világon. És az, hogy van pénze vagy nincs, engem nem érdekel. Az a lényeg, hogy érzelmileg megad mindent, amire csak vágyom, és emellett a pénz eszembe sem jut.

Egy idő után hidd el, minden ember rájön, hogy nem a pénz dominál egy kapcsolatban. Lehet akármilyen gazdag egy pasi, én nem tudnék olyannal lenni, aki le se sza.r.

Főleg a mai világban...minden ember boldog szeretne lenni. Majd azok a jó nők is rájönnek idővel, hogy a boldogság nem mérhető pénzben.

Én most boldog vagyok, így kevés pénzzel, de boldog.

2010. dec. 19. 12:26
 3/29 szamóca. ***** válasza:
100%

nem lennél ilyen lusta kikeresném neked ennek a kérdésnek a totál ellentétét, pár napja ovlt kiírva... vmi oylasmi volt hogy : " a jó nők miért csak csúnya pasikkal vannak?"

hádöntsétek már el mit akartok. egyébként szerintem egyik sem törvényszerű.

2010. dec. 19. 12:27
 4/29 anonim ***** válasza:
"Jó nő" vagyok (sokak szerint szép, kedves, értelmes, szerény stb.), és képzeld, a párom nem pénzes, nem is Adonisz (mások szerint), de nekem mégis ő kell. Mondjuk Ő van olyan intelligens, hogy ne gondoljon ilyen ostobaságokat, mint amit te is kiírtál...
2010. dec. 19. 12:27
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok egy adonis sem pénzes de ha abból indulunk ki hogy van egy jó nő annak miért kéne egy ronda vagy csóró pasival lennie.Szerintem nagyon egyértelmű amit csinálnak meg így is vannak programozva jó pasi=jó gének egészséges utódok, valamelyest más gazdag pasi itmár nem csak ösztönök vannak. =nyugalom jólét biztonság
2010. dec. 19. 12:32
 6/29 A kérdező kommentje:
Ok egy kivételt én is ismerek, ha gyereket akar már szülni egy nő. Jó de ezt kb. tíz év megelőzi, én ezt a tíz évet kérdezem.
2010. dec. 19. 12:34
 7/29 A kérdező kommentje:
Érdekes a Brit csajoknak nem csak az Adonisz jó a pasi. Mert attól hogy valaki nem az, még lehet okos, kedves jó képű meg ezer más férfias jó tulajdonsággal rendelkezhet. A jó pasik meg max még nagy farkúak. És általában ezzel kész, mert többet nem kell úgyse letenniük az asztalra. A többi már csak különdíj esetükben. Ez Amerikában meg néhány Kelet-Európai országban és a leginkább Amerika majmoló Németországban van csak így. Bár a németeknél is kb. húsz éves korig. És tudom a magyarok csóróbbak.
2010. dec. 19. 12:41
 8/29 anonim ***** válasza:

Engem mindig a jó nő kategóriába soroltak, ennek ellenére soha nem olyan pasit választottam, akik a fenti kritériumoknak megfeleltek. Pedig egyáltalán nem akarok még gyereket.

De a jó nők és a csinos kislányok azért korban különböznek, és ha csak nem jól fogalmaztál és az utóbbiakra gondoltál, akkor elképzelhető, hogy eddig olyan tinilányokkal hozott össze a sors, akik még nem igazán a szerelmet keresik, csak szórakozni szeretnének még és ehhez pont megfelelő egy gazdag szépfiú.

2010. dec. 19. 12:41
 9/29 A kérdező kommentje:
Tizenhattól huszonhatig Magyarországon csak akkor számítottam férfinak, amikor volt pénzem. Meg amikor 179cm-hez 75kiló voltam 22 évesen. Pedig kedveltek mindig a nők. Jó képűnek is mondanak sokan, okosnak és kedvesnek tartanak. Londonban naponta rám akad legalább egy szex bomba. Itthon meg semmi.
2010. dec. 19. 12:47
 10/29 anonim ***** válasza:
A szép emberek jelentős százaléka felszínes.Mivel a külsejük megnyerő,így több mindent megtehetnek,ésmivel több mindent megthetnek,ezért válogatni is jobban válogathatnak.Függetlenül attól,hogy nőről,vagy férfiról van szó,ilyenek az emberek,önzők.Ilyen az élet.
2010. dec. 19. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!