Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vészeljem át? Külföldre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vészeljem át? Külföldre megyek 4 hónapra dolgozni!

Figyelt kérdés
4 hónapra megyek külföldre dolgozni!Itt kell hagynom a szerelmemet és nagyon nem akarok menni!Ti mit csinálnátok és hogyan,hogy ne távolodjunk el egymástól?Nagyon szeretem őt,de sajnos muszály mennem és 4 hónap azért nagyon hosszu idő,főleg úgy hogy nap mint nap együtt vagyunk és mindent együtt csinálunk!
2010. dec. 19. 11:00
1 2
 1/11 Kamuuu ***** válasza:
Vidd magaddal :D "muszáj" :)
2010. dec. 19. 11:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem akar jönni,mert neki itt van rendes jó munkája!De ez is felmerült amúgy hogy jön ő is.
2010. dec. 19. 11:08
 3/11 anonim ***** válasza:

Elsőre én is azt gondoltam, hogy vidd magaddal :)

Amúgy ha őszintén szeret ő is téged akkor vár rád. Ha meg nem akkor talán nem is baj...

2010. dec. 19. 11:08
 4/11 A kérdező kommentje:

ma 11:08

Én igazából nem attól félek,hogy megcsalna vagy ilyesmi!Inkább attól hogy ugye uj emberek,uj környezet,idegen teljessen más mentalitásu ország és hogy az embert az lehet megváltoztatja!Lehet én bonyolittom túl a dolgot nem tudom!De 4 hónap az nagyon hosszu idő!

2010. dec. 19. 11:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Szomorú dolog, de én segíthetek.

Maradj vele itthon, nincs annál jobb. Majd én kimegyek helyetted, és megtartom a pénzt. Agglegény vagyok... :)

2010. dec. 19. 11:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Ennyivel igazán segíthetek, hiszen emberek vagyunk nem? :)))
2010. dec. 19. 11:27
 7/11 A kérdező kommentje:

ma 11:27

Köszi!Szívessen átadnám akárkinek esküszöm,mert nagyon nem akarok menni!Nekem annyira nem fontos a pénz,sőt egyeltalán nem!Csak muszály mennem,mert itthon nincs munkám és nem is lesz egy darabig!

2010. dec. 19. 11:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Én megértem. Nekem is szorít a cipő, bár nekem jan 1. től van helyem.

Most képzelj el engem, amint van időm itt dumálni, pénzem semmi, közben munkakezdésig nem tudok hová menni, pénz csak februárban, és az első három hónap próbaidő (kicsi pénz).

Nekem legalább nem kell senkit itthon hagynom. Pedig bár lenne...

Neked majd nagyon jó érzés lesz majd hazajönni... :-)

2010. dec. 19. 11:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Én is megelégednék kevés pénzzel,de ha nincs munka akkor mit csináljak.Szívesebben maradnék itthon én is kevessebb pénzért,de egyszerüen nincs más munka!Tudom más örülne annak ha ausztriába dolgozhatna,de nekem pont most van az az időszakom hogy le.szarom a pénzt és fontossabb az hogy együtt legyek a kedvesemmel.
2010. dec. 19. 11:38
 10/11 anonim ***** válasza:

muszáJ. tudom h ez nem segít de már írták előttem is..

amúgy meg a pénz nagy úr, és 4 hónap azért kapcsolattartással nehezen, de kibírható ha szeretitek egymást. bár nem értem h miért 4 hónap, 4 hónap alatt összeszedsz x összeget és akkor már soha többet nem is kell menned v mi?

2010. dec. 19. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!