Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszik azt egyesek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt egyesek, hogy a kövér férfiaknak tetszenek a kövér nők? Én több srácot ismertem, aki testes nőkkel jött csak össze, és az össze srác vékony volt. Viszont a kövér barátaim egy ujjal sem nyúlnának egy testes nőhöz.

Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 05:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Undorító vagy!Mindezt úgy mondod,hogy te is felszedtél 20 kilót(teljesen mindegy hogy már leadtad a felét).Remélem sok nő visszautasított/visszautasít téged azzal a mondattal,hogy bottal sem nyúlnának hozzád.
2010. dec. 19. 17:30
 12/19 A kérdező kommentje:
Természetes. De azért abban tegyünk tiszta vizet egy pohárba, hogy egy nő súlya, és férfi magasság van igazabból versenyben. Mert melyik nő nyúlna egy 150centis pasihoz is akár csak bottal is?
2010. dec. 19. 18:01
 13/19 anonim ***** válasza:
74%
Tudod itt azzal van a baj, hogy mindenkinek hatalmasak az elvárásai a másikkal szemben. Persze, hogy te sem adsz esélyt egy nem annyira duci de mondjuk egy átlagos csajnak. mert nem úgy néz ki, mint egy címlaplány. De végülis vehetjük a nőket is, akik a sármos jóképű hercegre vágynak fehér lovon... Igazából csak elkéne söpörni a rózsaszín ködöt...
2010. dec. 20. 19:52
 14/19 A kérdező kommentje:

Gondolkodtam, hogy meghazudtoljalak-e. Mert én is úgy gondolom ez sokakra igaz. Bár éppen rám nem. De lehet, hogy én vagyok a szabályt erősítő kivétel.

Pont itt a gyk-n láttam a legszebb lányt, akit ebben az évben láttam. Tessék nem címlap lány, de nem kövér és nem is sovány. (Jó, ritka szép melle van, az tény. De ezzel a kis egészséges súly felesleggel, nagyon nem árt, hogy van.)

[link]

2010. dec. 20. 21:42
 15/19 A kérdező kommentje:

A kép újra:

[link]

2010. dec. 21. 12:26
 16/19 anonim ***** válasza:
96%

". Ha nem tetszünk már egymásnak a szexben és ott a gyerek, keressük egy-egy szeretőt. És hagyom nyugodtan babázni."

szerintem neked komoly bajaid lehetnek, szerintem keress fel egy pszichológust.

szerinted a gyereknevelés csak abból áll, hogy kész megk..eféled az asszonyt terhes lesz megszüli a babát ( közbe felszed pár kilót- mert ez az egészséges)),

és te meg lesz@rod ezentúl a feleségedet is meg a babádat is. tudod a gyereknevelés nem csak a nőkre hárul, kell lennie egy férfinak is az apának? szerinted a gyereked nem fog téged hiányolni? szerintem valamit a szüleid elcseszhettek a nevelésedben, mert nagyon hülyén gondolkozol. ha azt hiszed, hogy az egész abból áll, hogy megcsinálod a gyereket és onnantól kezdve sz..rsz is rá egy jó nagyot, akkor még vagy 5 milliószor gondold át, hogy valaha is legyen gyereked. egy ilyennek jobb, ha nem születik gyereke előszőr tegyél magadban rendet.

az ilyen "férfiaktól" kíméljen engem a sors!!

2010. dec. 21. 16:44
 17/19 A kérdező kommentje:

Soha nem szarnék egy rokonomra sem az nem én lennék.

Tudom hogy egy fiúból férfit csak egy apa nevelhet. Az apáé a fő feladat 12-21-ig. ÉS 10 éves fiúra sokszor már nagyon oda kell figyelni. A ovisnak is kell tudni tanácsot adni.

Egy lánynak meg szüksége van a szertő apára és egy férfi mintára, és a bíztonságra.

Ja és én semmivel nem vagyok rosszabb mint azok a pasik akiket választotok. Én csak összinte vagyok és nem hagynám ott a családom. Ennyi.

2010. dec. 21. 17:58
 18/19 A kérdező kommentje:

Tényleg jellemző, nem csak vicc.

[link]

2011. jan. 4. 04:14
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Úristen! Kíméljen a sors hogy veled bármikor is összefussak !
2015. júl. 18. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!