Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt egyesek, hogy a kövér férfiaknak tetszenek a kövér nők? Én több srácot ismertem, aki testes nőkkel jött csak össze, és az össze srác vékony volt. Viszont a kövér barátaim egy ujjal sem nyúlnának egy testes nőhöz.
Gondolkodtam, hogy meghazudtoljalak-e. Mert én is úgy gondolom ez sokakra igaz. Bár éppen rám nem. De lehet, hogy én vagyok a szabályt erősítő kivétel.
Pont itt a gyk-n láttam a legszebb lányt, akit ebben az évben láttam. Tessék nem címlap lány, de nem kövér és nem is sovány. (Jó, ritka szép melle van, az tény. De ezzel a kis egészséges súly felesleggel, nagyon nem árt, hogy van.)
". Ha nem tetszünk már egymásnak a szexben és ott a gyerek, keressük egy-egy szeretőt. És hagyom nyugodtan babázni."
szerintem neked komoly bajaid lehetnek, szerintem keress fel egy pszichológust.
szerinted a gyereknevelés csak abból áll, hogy kész megk..eféled az asszonyt terhes lesz megszüli a babát ( közbe felszed pár kilót- mert ez az egészséges)),
és te meg lesz@rod ezentúl a feleségedet is meg a babádat is. tudod a gyereknevelés nem csak a nőkre hárul, kell lennie egy férfinak is az apának? szerinted a gyereked nem fog téged hiányolni? szerintem valamit a szüleid elcseszhettek a nevelésedben, mert nagyon hülyén gondolkozol. ha azt hiszed, hogy az egész abból áll, hogy megcsinálod a gyereket és onnantól kezdve sz..rsz is rá egy jó nagyot, akkor még vagy 5 milliószor gondold át, hogy valaha is legyen gyereked. egy ilyennek jobb, ha nem születik gyereke előszőr tegyél magadban rendet.
az ilyen "férfiaktól" kíméljen engem a sors!!
Soha nem szarnék egy rokonomra sem az nem én lennék.
Tudom hogy egy fiúból férfit csak egy apa nevelhet. Az apáé a fő feladat 12-21-ig. ÉS 10 éves fiúra sokszor már nagyon oda kell figyelni. A ovisnak is kell tudni tanácsot adni.
Egy lánynak meg szüksége van a szertő apára és egy férfi mintára, és a bíztonságra.
Ja és én semmivel nem vagyok rosszabb mint azok a pasik akiket választotok. Én csak összinte vagyok és nem hagynám ott a családom. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!