Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy a pasim szeret?
Mi pasik nem szoktuk mondani csak ritkán, mi inkább tettekkel nyilvánítjuk ki pl. : ölelés, csók, simogatás.Legalább is én így szoktam.
20f
Az én párom akivel már 4 éve járunk,ő ölelget,puszilgat,becézget,simogat és nem csak akkor ha kettesben vagyunk.
Jó a társaságban ezeket visszafogottan kúltúráltan teszi,és mégis érzem hogy szeret és fontos vagyok neki.
A férfiak nem mind egyformák,valaki nem tudja annyira mutatni az érzelmeit,de belül ő érzi hogy mennyire is szeret.
Ha téged zavar,hogy nem nagyon mutatja,akkor ezt mond meg neki,és hátha tud változtatni.
21/L
Tedd fel neki a kérdést, hogy "mit szólnál ha terhes lennék??"
Ha úúú ááá jesszusom, nem is tudom, most még nem kéne, vagy az vagy?????- te jó isten , ugye elveteted??? - válasz érkezik akkor lehet h nem szeret annyira.
Ha azt mondja h semmi gond , megoldjuk, megbeszéljük, - akkor lehet h szeret
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!