Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karácsonyra vegyek neki valamit, vagy ne?

Figyelt kérdés
Le van égve a párom most anyagilag, sok váratlan kiadása volt az utóbbi időben, én akartam neki venni egy elég drága ajándékot, aminek nagyon örülne és szüksége is van rá, de tudom hogy kellemetlenül érezné magát, mert neki nincs most pénze ajándékra. Nekem nem kell drága ajándék, sőt nem is kell semmi csak ő, hogy oldjam meg hogy jó legyen és ne költekezze ki magát jobban? egy 28 éves L
2010. dec. 19. 02:05
 1/4 anonim válasza:
Vagyél egy csipkés tangát.
2010. dec. 19. 02:55
 2/4 anonim ***** válasza:

hm...

Egyszer ilyet már mesélt barátnőm, hogy meglepte a pasiját...

Vegyél magadnak vmi extra szexi cuccot, kösd át magad masnival, és mond neki, h te vagy az ajándéka, és azt csinál veled, amit akar :)

Vagy te is meglepheted 1-2 olyan trükkel, ami tetszene neki, csak eddig nem próbáltátok...

Az szerintem jó ajándék!

2010. dec. 19. 03:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Gyerkőcök, az ajándék már megvan (vagy legalább el van döntve mi az)! Szövegértemezés egyes, leülni! :)

A kérdés az az, hogy ezt hogy tudja odaadni neki a kérdező anélkül, hogy szarul érezné magát a paller. Nos, a választ nem tudom. Én mindenhogy szarul érezném magam a srác helyében, persze ugyanakkor örülnék is neki (max nem látszana rajtam, mert hülyén érezném magam akkor). Szóval add oda neki, szakítás ilyenből nem lesz, sőt veszekedés sem, szerintem csak erősödhet a kapcsolat. Max nem fog örömében ugrálni. Majd kiheveri.

2010. dec. 19. 04:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Szeretem meghallgatni mások véleményét, olykor egy kívülálló tisztábban lássa a dolgokat. Köszönöm a válaszokat! :-)
2010. dec. 19. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!