Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonyra vegyek neki valamit, vagy ne?
hm...
Egyszer ilyet már mesélt barátnőm, hogy meglepte a pasiját...
Vegyél magadnak vmi extra szexi cuccot, kösd át magad masnival, és mond neki, h te vagy az ajándéka, és azt csinál veled, amit akar :)
Vagy te is meglepheted 1-2 olyan trükkel, ami tetszene neki, csak eddig nem próbáltátok...
Az szerintem jó ajándék!
Gyerkőcök, az ajándék már megvan (vagy legalább el van döntve mi az)! Szövegértemezés egyes, leülni! :)
A kérdés az az, hogy ezt hogy tudja odaadni neki a kérdező anélkül, hogy szarul érezné magát a paller. Nos, a választ nem tudom. Én mindenhogy szarul érezném magam a srác helyében, persze ugyanakkor örülnék is neki (max nem látszana rajtam, mert hülyén érezném magam akkor). Szóval add oda neki, szakítás ilyenből nem lesz, sőt veszekedés sem, szerintem csak erősödhet a kapcsolat. Max nem fog örömében ugrálni. Majd kiheveri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!